Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει την απόκτηση του μέσου Μπέκου Λαμάι

  Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του μέσου Μπέκου Λαμάι, ο οποίος μέχρι πριν από λίγους μήνες αποτελ...

 


Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του μέσου Μπέκου Λαμάι, ο οποίος μέχρι πριν από λίγους μήνες αποτελούσε

μέλος του ΟΦΗ (Super League 1), έχοντας ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στην ομάδα του Ηρακλείου.

Ο Μπέκου Λαμάι γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου του 2022 στη Μυτιλήνη και αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής, χρησιμοποιώντας με την ίδια ευχέρεια και τα δυο του πόδια.

Ο 21χρονος παίκτης ξεκίνησε να παίζει μπάλα στον Απόλλωνα Βουναρακίου (Λέσβος) την περίοδο 2016-17. Λόγω της εξέλιξής του, μέσω και της δουλειάς που γινόταν στον συγκεκριμένο σύλλογο, δοκιμάστηκε τέλη Μαΐου του 2018 στον ΠΑΟΚ, ομάδα που συνεργάζεται η ακαδημία του Απόλλωνα Βουναρακίου. Τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς άνοιξε, τελικά, για τον Μπέκου Λαμάι η πόρτα του ΟΦΗ. Μετακόμισε στο Ηράκλειο και εντάχθηκε στην ομάδα Κ-17 του ΟΦΗ. Στη συνέχεια ανέβηκε στους Κ-19, τμήμα με το οποίο έπαιξε τρία χρόνια. Ακολούθως αποτέλεσε μέλος, για τέσσερις μήνες, και της πρώτης ομάδας του ΟΦΗ.

Ο νεαρός μέσος τόνισε στο «ermionidafc.gr» για τη μεταγραφή του στον σύλλογό μας και τη νέα πρόκληση στην καριέρα του:

«Έψαχνα κάτι νέο στην καριέρα μου, μετά τα χρόνια που φόρεσα τη φανέλα του ΟΦΗ με στόχο να αγωνιστώ. Είχα προτάσεις και από ομάδες της Κρήτης. Σκεφτόμουν να παίξω στο εξωτερικό. Τότε μου προέκυψε η ευκαιρία που μου έδωσε ο κ. Γιακαλής να έρθω στην ΑΕ Ερμιονίδας και να αγωνιστώ στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Η ομάδα διαθέτει σταθερή και καλή διοίκηση, είναι οργανωμένο κλαμπ, με καλές εγκαταστάσεις και έτσι πήρα την απόφαση να έρθω.

Ο σύλλογος κάνει μια πολύ καλή πορεία στον 4ο όμιλο και νομίζω ότι δουλεύοντας όλοι μαζί, μπορούμε να βρεθούμε ακόμα ψηλότερα. Να βάλουμε ψηλά τον πήχη, γιατί όχι να μην κάνουμε τη… διαφορά στον όμιλό μας.

Σ’ αυτό χρειαζόμαστε και τον κόσμο μας δίπλα. Έχω δει ότι οι φίλαθλοί μας γεμίζουν το γήπεδο. Είναι πολύ ωραίο ο κόσμος μας να είναι κοντά στην ομάδα και έτσι να μας βοηθήσει να κατακτήσουμε και άλλα θετικά αποτελέσματα στο γήπεδό μας».

Μπέκου Λαμάι καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας! Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…

Συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μία χρονιά!!!