Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Γιάννης Κοτσοβός στην Ένωση Ερμιονίδας

  Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κοτσοβό, ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοαμυντικός, παίζο...

 

Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κοτσοβό, ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοαμυντικός, παίζοντας στα άκρα, κυρίως στη δεξιά πλευρά.

Ο Γιάννης Κοτσοβός γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου του 2000, έχει αγωνιστεί σε συλλόγους με συμμετοχές στη Γ’ Εθνική κατηγορία, ενώ μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του ΑΟ Μελισσίων.

Ο 22χρονος παίκτης ξεκίνησε να παίζει μπάλα στον Ποσειδώνα Διδύμων το 2015, ομάδα στην οποία είχε, μέχρι το 2018, στην Α’ κατηγορία Αργολίδας, 96 συμμετοχές και 17 γκολ.

Τη σεζόν 2018-19 έκανε το άλμα σε επίπεδο Γ’ Εθνικής κατηγορίας, καθώς αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ένωσης Πελλάνας-Καστορείου (19 συμ./4 γκολ). Την περίοδο 2019-20 συνέχισε στη Γ’ Εθνική κατηγορία με την ομάδα Ναύπλιον 2017 (22 συμ./1γκολ).

Την επόμενη σεζόν (2020-21) πήρε μεταγραφή στον ΑΟ Διαβολιτσίου, ενώ την ίδια χρονιά αγωνίστηκε και στην Κορωνίδα Κοιλάδας, συνεχίζοντας σε επίπεδο Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με δυο και οκτώ συμμετοχές αντίστοιχα.

Από το 2021 φορούσε τη φανέλα του ΑΟ Μελισσίων, παίζοντας στο δυνατό πρωτάθλημα της Α’ Αθηνών (29 συμ./4γκολ).

Ο Γιάννης Κοτσοβός τόνισε στο «ermionidafc.gr» για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνική κατηγορίας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός πως αποτελώ μέλος της ΑΕ Ερμιονίδας και για την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας προς το πρόσωπο μου.

Στόχος μου είναι να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει, και μέσα από αυτό να γίνω και εγώ καλύτερος ως παίκτης. Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά, ώστε να παρουσιάσουμε, ενωμένοι, σαν μια γροθιά, ακόμα καλύτερο πρόσωπο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας είναι από τα πιο δυνατά στην κατηγορία, μετέχουν, άλλωστε, καλές ομάδες, από τις οποίες αρκετές θέλουν να διεκδικήσουν την άνοδο.

Είναι πολύ σημαντικό να είναι ο κόσμος δίπλα μας για να μας δίνει δύναμη στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα».

Γιάννη Κοτσοβέ καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας! Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…

Συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μία χρονιά!!!