Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Άλλη μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Φείδωνα Άργους

Ακόμα μια επιτυχία για τον Φείδωνα που πήρε άλλη μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην Πάτρα, με αντίπαλο τον Ατρόμητο Ζαρουχλέικων. Ο Φείδων...

Ακόμα μια επιτυχία για τον Φείδωνα που πήρε άλλη μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην Πάτρα, με αντίπαλο τον Ατρόμητο Ζαρουχλέικων.

Ο Φείδων είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή του παιχνιδιού, ωστόσο δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, εξαιτίας της πολύ καλής ανασταλτικής λειτουργίας του αντιπάλου και της έλλειψης συγκέντρωσης στην τελική προσπάθεια. Η συνεχόμενη πίεση των παικτριών του Φείδωνα καρποφόρησε στο 44’, όταν η Πάστρα πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση της τερματοφύλακα Πέττα του Ατρομήτου και έβαλε την ομάδα του Άργους μπροστά στο σκορ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Μούγιου με μακρινό σουτ σημείωσε το 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε την ίδια εικόνα με τον Φείδωνα κυρίαρχο. Το τρίτο γκολ ήρθε μετά από ωραία προσπάθεια και όμορφο τελείωμα της Γαλάνη από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Μετά το 0-3 ο προπονητής του Φείδωνα είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει ορισμένες παίκτριες και παράλληλα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες που είχε διαθέσιμες.

Στα αξιοσημείωτα του ματς η επανεμφάνιση της Μαρίας Δημητρίου έναν χρόνο και πλέον μετά τον σοβαρό τραυματισμό της.

Η ομάδα μας ευχαριστεί τον Ατρόμητο για την άψογη φιλοξενία και επιφυλάσσεται να ανταποδώσει στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου.

Ατρόμητος Πατρών (Τ. Παναγιωτόπουλος): Πέττα, Γαρδούνη, Κορφιάτη, Μαγκανιάρη, Δαρβίρα, Φουκάκη, Μερτή, Ντούζα, Καμπούρη, Μπάρλα, Τοτόλου. Έπαιξαν και οι Φρόκου, Ζωγοπούλου, Καρατζά, Κουραχάνη.

Φείδων Άργους (Τότσικας Δ.): Μούγιου Μ.-Σ., Χύκα, Βαλκάνη (Κεχαγιά), Γκότση, Ξηνταροπούλου, Αρέστη (Βλάχου), Μούγιου Μ.-Λ. (Δημητρίου), Τριανταφύλλου, Πάστρα, Γαλάνη, Τάτα (Παραλυκούδη).

 Αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής, 2ος όμιλος:  

Αστέρας Τρίπολης - Εθνικός Καλαμάτας 8-0
ΑΕΚ Μεσολογγίου - Αμαζόνες Κορινθίας 10-0
Ίκαρος Πετρωτού - Γιάννενα 4-0
Ατρόμητος Ζαρουχλέικων - Φείδων Άργους 0-3

Βαθμολογία 6ης αγωνιστικής, 2ος όμιλος:

1. Φείδων Άργους    18
2. Αστέρας Τρίπολης 13
3. Γιάννενα     12
4. ΑΕΚ Μεσολογγίου 11
5. Ίκαρος Πετρωτού 7
6. Ατρόμητος Ζαρουχλέικων 6
7. Εθνικός Καλαμάτας     0
8. Αμαζόνες Κορινθίας     0