Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Παραλαβή-παράδοση στην Αντιπεριφέρεια Αργολίδας (εικόνες-βίντεο)

 H επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του νέου αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαντζούνη έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου στην αίθ...

 H επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του νέου αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαντζούνη έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη εντεταλμένου συμβούλου της Περιφέρειας για θέματα εθελοντισμού και αλληλεγγύης ευχαρίστησε το προσωπικό της Περιφερειακής Ενότητας για τη συνεργασία που είχαν και ευχήθηκε στον Γιάννη Ματζούνη καλή επιτυχία στο έργο του.

Ο Γιάννης Μαντζούνης παραλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα είπε πως πρωταρχικός στόχος του είναι η ολοκλήρωση των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη και ειδικά η σύνδεση του νομού με τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Τρίπολης.

Παρόντες στην τελετή παράδοσης ο πρόεδρος του ΠΕΣΥ  Γιάννης Μαλτέζος , ο νέος θεματικός αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Τάσος Γανώσης και υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας  Αργολίδας .

Παρακολουθήστε στο βίντεο την εκδήλωση.

Φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος