Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Η ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ενισχύεται με τον Νίκο Νικολόπουλο που αγωνίζεται στις θέσεις του αμυντικού χαφ και του κεντρικού αμυντικού (εικόνες)

 Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νίκ...

 Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Νικολόπουλο, ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις του αμυντικού χαφ και του κεντρικού αμυντικού.

 Νίκος Νικολόπουλος γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου του 1999 στην Αθήνα και φορούσε τη φανέλα του Φωστήρα, ενώ έχει παίξει σε ομάδες της Ιταλίας. Στη Γ’ Εθνική κατηγορία έχει αγωνιστεί, επίσης, με τoν  ΑΣ Σαντορίνης 2020.

Ο 23χρονος παίκτης ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Απόλλωνα Σμύρνης. Την περίοδο 2017-18 μετακόμισε στα Ιωάννινα, όπου εντάχθηκε στην ομάδα Κ-19 του ΠΑΣ. Τη σεζόν 2018-19 έκανε το ταξίδι για την Ιταλία για λογαριασμό της Καταντζάρο (Serie C). Το 2019-20 συνέχισε να παίζει μπάλα στη γειτονική χώρα, καθώς πήρε μεταγραφή στην Καμπονταρσέγκο (Serie D). Τη σεζόν 2021-22 επέστρεψε στην Ελλάδα για τον ΑΣ Σαντορίνης 2020 (Γ’ Εθνική κατηγορία). Την τρέχουσα σεζόν αγωνιζόταν στον Φωστήρα, ομάδα που μετέχει στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Νίκος Νικολόπουλος τόνισε στο «ermionidafc.gr» για τη μεταγραφή του στον σύλλογό μας και το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνική κατηγορίας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα της ΑΕ Ερμιονίδας. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας, καθώς και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου, καθώς μου έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν στον σύλλογο.

Ήταν κάτι που έκανε την απόφαση να έρθω στην ομάδα πολύ πιο εύκολη. Εύχομαι, και θα προσπαθήσω, να φανώ αντάξιος των προσδοκιών όλων στον σύλλογο.

Αν και είμαι λίγες ώρες στην περιοχή έχω θετικές εντυπώσεις και ακόμη περισσότερο από τον κόσμο, καθώς είναι όλοι πολύ φιλικοί και φιλόξενοι και αγαπούν την ομάδα.

Ο σύλλογος είναι αρκετά οργανωμένος. Πιστεύω ότι μέσω της δουλειάς που γίνεται σε όλους τους τομείς, θα πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί σ’ έναν πολύ απαιτητικό όμιλο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας».

Νίκο Νικολόπουλε καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας! Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…

Συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μία χρονιά!!!

https://www.ermionidafc.gr/