Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ένωση Ερμιονίδας - Αιολικός 0-4

Την ήττα (0-4) γνώρισε η ΑΕ Ερμιονίδας στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου, την Κυριακή (23/04) από τον πρωτοπόρο Αιολικό, στο πλαίσιο της 25ης αγ...



Την ήττα (0-4) γνώρισε η ΑΕ Ερμιονίδας στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου, την Κυριακή (23/04) από τον πρωτοπόρο Αιολικό, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα μας έκλεισε με ήττα τις επίσημες υποχρεώσεις της στο «σπίτι» της (9-2-2/27-13) και βρίσκεται στην 7η θέση με 37 βαθμούς (11-4-10/38-37), έχοντας εξασφαλίσει την παρουσία της και τη νέα αγωνιστική περίοδο στις εθνικές κατηγορίες. Κάτι που κατάκτησε με το «σπαθί» της με σπουδαία προσπάθεια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν… Ο σύλλογος μας θα ολοκληρώσει το φετινό πρωτάθλημα στον Πύργο κόντρα στον Πανηλειακό την ερχόμενη Κυριακή (30/04).

Απέναντι στην ομάδα της Μυτιλήνης πήραν χρόνο συμμετοχής και παιδιά από το «νέο» αίμα του συλλόγου, δείχνοντας καλά στοιχεία σε διάταξη 4-3-3, στοιχείο πολύ σημαντικό για το μέλλον… Παίζοντας κόντρα σ’ έναν δυνατό αντίπαλο, που ήταν πιο αποτελεσματικός στις τελικές φάσεις που δημιούργησε.

Τα γκολ και οι φάσεις του παιχνιδιού

2’: Ο Πλατέλλας σέντραρε από δεξιά, ο Μακρής δεν πρόλαβε υπό την πίεση του Βιρβίλη να πλασάρει από καλή θέση.

3’: Γκολ! Ο Ντινιωτάκης έφυγε στην πλάτη του Κοτσοβού από οριακή θέση οφσάιντ από μπαλιά του Πλατέλλα και σκόραρε με πλασέ, κάνοντας το 1-0 για τον Αιολικό.

24’: Ο Νάστος έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, μετά από κόρνερ του Πλατέλλα και η μπάλα έφυγε άουτ.

29’: Ο Μουκίδης πέρασε όμορφα στον Αποστολόπουλο, ο οποίος μέσα από την περιοχή πλάσαρε λίγο άουτ από δεξί δοκάρι.

34’: Μακρινό σουτ από τον Μουκίδη πέρασε ψηλά άουτ.

35’: Γκολ! Ο Αποστολόπουλος έκλεψε, μετά από πίεση στην μπάλα, πέρασε στον Μακρή, ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 2-0 για τη φιλοξενούμενη.

49’: Ο Μακρής πλάσαρε από καλή θέση και έσωσε ο Πονηρός.

50’: Ο Τριμπόνιας έγινε κάτοχος της μπάλας λίγο μετά τη μεσαία γραμμή μετά από ωραία αντεπίθεση, προσπάθησε να νικήσει τον Μουζάκη σουτάροντας από μακριά, αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Αιολικού.

51’: Ο Πονηρός μπλόκαρε σουτ του Αποστολόπουλου. Στο ίδιο λεπτό σουτ του Ντινιωτάκη έφυγε άουτ.

53’: Ο Τριμπόνιας επιχείρησε σέντρα-σουτ από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, με την μπάλα να φεύγει άουτ.

56’: Ο Τρέσα πέρασε όμορφα την μπάλα στον Τσόφλιο, αλλά πρόλαβε και μπλόκαρε ο Μουζάκης με τη βοήθεια και του Νάστου.

57’: Ο Κανελλόπουλος σέντραρε από δεξιά, ο Μακρής έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα έφυγε άουτ.

61’: Γκολ! Ο Πλατέλλας πέρασε όμορφα στον Ντινιωτάκη, ο οποίος με σουτ διαμόρφωσε το 0-3.

66’: Μουκίδης και Πλατέλλας έπαιξαν το «1-2», ο τελευταίος σούταρε και ο Πονηρός έδιωξε σε κόρνερ.

68’: Ο Βιρβίλης κατάφερε να βάλει «stop» στον Ντινιωτάκη με κόντρα, μετά από ωραία προσπάθεια του τελευταίου.

71’: Ο Τσόφλιος… έσπασε ωραία την μπάλα στα δεξιά στον Φουρνάρο, ο οποίος έκανε τη σέντρα και ο Μουζάκης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια προ του Κοτσοβού.

74’: Ο Μουκίδης πέρασε στον Ντινιωτάκη, ο οποίος πλάσαρε παρά την προσπάθεια του Καράι (τραυματίστηκε), απέκρουσε ο Πονηρός και πάνω στη γραμμή έδιωξε ο Κουζής.

77’: Ο Πονηρός μπλόκαρε σουτ του Δερμιτζάκη.

79’: Ο Νάστος βρήκε τον Ντινιωτάκη, ο οποίος σούταρε και απέκρουσε ο Πονηρός, νέο σουτ του επιθετικού του Αιολικού πέρασε άουτ.

84’: Γκολ! Ο Ντινιωτάκης διαμόρφωσε το τελικό σκορ (0-4) με ατομική προσπάθεια και πλασέ από κοντά.

Η σφυρίχτρα

Καλή η διαιτησία του Μάρκου, ο οποίος είχε για βοηθούς τους Σόβολο και Αντωνόπουλο, όλοι τους από τον σύνδεσμο Λακωνίας.

Οι συνθέσεις:

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Δημήτρης Γιαννακόπουλος): Πονηρός, Τζιέρης, Βιρβίλης, Τριμπόνιας (58’ Κουζής), Τσόφλιος, Τρέσα, Κάλα Σ., Φουρνάρος, Κάλα Ι., Κοτσοβός, Καράι (80’ Ιβάνοφ).

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μουζάκης, Κανελλόπουλος, Ποτουρίδης, Γκάντσιερ, Νάστος, Μουκίδης (76’ Δερμιτζάκης), Πλατέλλας (88’ Μούκα), Στεφάνοβιτς, Μακρής (76’ Αρναούτογλου), Αποστολόπουλος (68’ Άνθης), Ντινιωτάκης (88’ Αννιτσάκης).

www.ermionidafc.gr