Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Ανδριανός Δήμας (Μπακέτος) από την Μιδέα μαζί με τον Κων/νο Μάκαρη

  Ο Ανδριανός Δήμας (Μπακέτος) από την Μιδέα μαζί με τον Κων/νο Μάκαρη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αγαπητοί Συμπολίτες , Μετά από μια μεγάλη διαδρομή στην...

 

Ο Ανδριανός Δήμας (Μπακέτος) από την Μιδέα μαζί με τον Κων/νο Μάκαρη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Συμπολίτες ,

Μετά από μια μεγάλη διαδρομή στην Αυτοδιοίκηση της περιοχής μας, αρχής γενομένης από τον συνενοθέντα Δήμο  ΜΗΔΕΑΣ, απέκτησα με την καθημερινή ενασχόληση της προώθησης δίκαιων συλλογικών και ατομικών αιτημάτων των συγχωριανών μας, μια μεγάλη εμπειρία για πρόσωπα και πράγματα της Αυτοδιοίκησης.

Γνώρισα πολλούς Δημάρχους και άλλους επικεφαλής των διαφόρων κλάδων της Αυτοδιοίκησης και ασφαλώς όλους τους αιρετούς της περιοχής μας.

Η εμπειρία αυτή με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τα καταλληλότερα πρόσωπα για την προώθηση των συλλογικών αιτημάτων είναι αυτά που καταξιώνονται στον επαγγελματικό τους χώρο αλλά ταυτόχρονα με την δραστηριότητα τους προωθούν την ανάπτυξη και την οικονομική ζωή της περιοχής μας, ώστε να βρίσκουν και οι νέοι άνθρωποι θέσεις εργασίας. 

 Με αυτήν την διαπίστωση και συγκρίνοντας τους κατερχόμενους στην διεκδίκηση του Δήμου Ναυπλιέων υποψηφίους Δημάρχους ξεχωρίζω μακράν τον κ. Κων/νο Μάκαρη.

 Η ζηλευτή επαγγελματική και οικονομική του δραστηριότητα ωφέλησε πολλούς στην περιοχή μας και το δημιουργικό του πνεύμα ώθησε και άλλους επαγγελματίες σε δημιουργικές δραστηριότητες. Έτσι πιστεύω ότι αυτή η δημιουργικότητα θα μεταφερθεί και στα δημοτικά πράγματα εάν εκλεγεί ως Δήμαρχος του τόπου.

Για αυτό και εγώ με όση πολύχρονη εμπειρία αποκόμισα στα δημόσια πράγματα προσχωρώ στην παράταξη του και προτίθεμαι να υπηρετήσω το πρόγραμμά του από όποια θέση αυτός με τοποθετήσει.

Θα είμαι λοιπόν και εγώ υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές που έρχονται με το ψηφοδέλτιο του κ. Κων/νου Μάκαρη.

ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΔΗΜΑΣ (ΜΠΑΚΕΤΟΣ)
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ