Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Η ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ αντιμετωπίζει την Κυριακή στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου τον ΑΙΟΛΙΚΟ που βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με την ομάδα της Ρόδου

  Με πρωινή προπόνηση στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου ολοκληρώθηκε το Σάββατο (22/04) η προετοιμασία της ΑΕ Ερμιονίδας  για το εντός έδρας παι...

 Με πρωινή προπόνηση στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου ολοκληρώθηκε το Σάββατο (22/04) η προετοιμασία της ΑΕ Ερμιονίδας για το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Αιολικό, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το ματς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (23/04, 16:00, insportstv). Ο σύλλογός μας, όπως φάνηκε στην τελευταία προπόνηση, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και είναι έτοιμος για ακόμα έναν σημαντικό και σπουδαίο αγώνα στο «σπίτι» του, κόντρα σε μία εκ των πρωτοπόρων ομάδων του πρωταθλήματος.

Όπως τονίζουν Ιβάν Νεντέλκοβιτς και παίκτες, στόχος της ομάδας μας είναι να κλείσει το πρωτάθλημα, δίνοντας συνέχεια στην καλή και θετική εικόνα, που την έχει φέρει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτή είναι, άλλωστε, η τελευταία φετινή επίσημη αναμέτρηση της ΑΕ Ερμιονίδας στο γήπεδό της, στο οποίο ο σύλλογός μας έχει παρουσιάσει φέτος ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Οι προπονητές και οι παίκτες έδωσαν ραντεβού στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου το μεσημέρι της Κυριακής (23/04), όταν και ο Ιβάν Νεντέλκοβιτς θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι.

Σας περιμένουμε όλους στο «σπίτι» μας, για να χειροκροτήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας και τους προπονητές μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν κατά τη διάρκεια όλης της φετινής αγωνιστικής περιόδου, τιμώντας το όνομα και την ιστορία του συλλόγου μας σ’ έναν πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό όμιλο.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου. Οι γεμάτες εξέδρες είναι μέρος της δύναμής μας. Μαζί γράφουμε ιστορία. Δημιουργήστε μοναδική και γιορτινή ατμόσφαιρα, πάντα με σεβασμό στους αντιπάλους μας (ομάδα και φιλοξενούμενους φιλάθλους).

Δείτε και άλλες φωτογραφίες από την προπόνηση του Σαββάτου (22/04):

https://www.blogger.com/