Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Παραιτήθηκε από Πρόεδρος του Αργειακού Εσπέρου B.C. ο Γιώργος Τόμπρας

Μετά από ώριμη σκέψη και με γνώμονα πάντα την μεγάλη αγάπη μου για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, αποφάσισα να δηλώσω την παραίτησή μου από ...



Μετά από ώριμη σκέψη και με γνώμονα πάντα την μεγάλη αγάπη μου για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, αποφάσισα να δηλώσω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. του Αργειακού Εσπέρου B.C.

Ως γνωστόν, πριν από λίγους μήνες ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό «Ναυπλία Ενωμένη» του Δημήτρη Παπαδημόπουλου, για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Έχω μάθει στη ζωή μου, με ό,τι καταπιάνομαι να το υπηρετώ πιστά, απόλυτα και με αφοσίωση.

Οι επόμενοι μήνες θα είναι πολύ δραστήριοι για εμένα, προκειμένου να ανταπεξέλθω στο δύσκολο έργο της υποψηφιότητάς μου, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να εκπληρώσω στο ακέραιο τις υποχρεώσεις μου στην μεγάλη μου αγάπη, το μπάσκετ.

Ταυτόχρονα, δεν θα ήθελα να δημιουργηθεί ούτε η παραμικρή υπόνοια συσχετισμού της θέσης μου ως Πρόεδρος της ομάδας, με την υποψηφιότητά μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Θα ήταν πολύ άδικο και για εμένα προσωπικά, αλλά και για την ομάδα και τον συνδυασμό μου.

Παραμένω πιστός υπηρέτης του αθλήματος (όπως κάνω τα τελευταία οκτώ χρόνια από διάφορες θέσεις), αλλά από τις πίσω και όχι τις μπροστινές θέσεις.

Ευχαριστώ θερμά όλους τους φίλους και τους φιλάθλους, που στήριξαν την προσπάθεια του Αργειακού Εσπέρου B.C. τα τρία αυτά δύσκολα χρόνια.

Με τιμή

Γιώργος Τόμπρας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ναυπλιέων – Ναυπλία Ενωμένη