Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Η Νόρα Μπαστάουϊ υποψήφια με τη ''Νέα Εποχή''

Η ΝΟΡΑ ΜΠΑΣΤΑΟΥΪ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΜΑΚΑΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Είμαι γέννημα θρέμμα Ναυπλιώτισσα και κατοικώ μόνι...



Η ΝΟΡΑ ΜΠΑΣΤΑΟΥΪ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ

ΚΩΝ/ΝΟ ΜΑΚΑΡΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Είμαι γέννημα θρέμμα Ναυπλιώτισσα και κατοικώ μόνιμα στο Ναύπλιο, εκτός του διαστήματος που έκανα τις σπουδές μου στο εξωτερικό.

Είμαι μέλος τετραμελούς οικογένειας. Έχω κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη του Ναυπλίου και εξ΄ αυτού του λόγου γνωρίζω από πολύ κοντά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πόλη μας. Δυστυχώς πάρα πολλά από αυτά τα προβλήματα τα αντιμετωπίζουν και οι χιλιάδες επισκέπτες του Ναυπλίου και όχι μόνο και τα οποία δυσφημούν την τεράστια προσπάθεια που κάνουμε και εμείς οι επαγγελματίες, προκειμένου να διαφημίσουμε καλύτερα το τουριστικό προϊόν που διαχειριζόμαστε.

Μετά από αυτήν λοιπόν την κατάσταση, αποφάσισα να ενεργοποιηθώ και εγώ ώστε να βοηθήσω όσο μπορώ για την καλύτερη επίλυση των προβλημάτων που μας απασχολούν.

Μου έγινε πρόταση από τον κ. Μάκαρη την οποία και αποδέχθηκα ευχαρίστως, προκειμένου να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του στο Ναύπλιο.

Πιστεύω ακράδαντα ότι ο συγκεκριμένος επιτυχημένος επιχειρηματίας θα δώσει λύση σε όλα τα χρονίζοντα προβλήματα που μας ταλανίζουν.

Θα είμαι και εγώ υποψήφια στις Δημοτικές εκλογές που έρχονται με το ψηφοδέλτιο του κ. Κων/νου Μάκαρη.


ΝΟΡΑ ΜΠΑΣΤΑΟΥΪ