Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Βίντεο: Ο Τάκης Παπαϊωάννου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel με τη Μάρα Ζαχαρέα

  Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL με τη Μάρα Ζαχαρέα εμφανίστηκε ο υπ. βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Τάκης Παπαϊωάννου το βράδ...

 

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL με τη Μάρα Ζαχαρέα εμφανίστηκε ο υπ. βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Τάκης Παπαϊωάννου το βράδυ της Παρασκευής 28 Απριλίου.

Ο Τάκης Παπαϊωάννου απάντησε στις αιτιάσεις της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με το κόστος του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και σημείωσε σχετικά πως το κόμμα που έκανε κανόνα τις απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους και γαλάζια παιδιά, το κόμμα του Θέμη Χειμάρα και της Σοφίας Νικολάου, δεν είναι σε θέση να κάνει υποδείξεις στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για χρηστή διαχείριση δημοσίου χρήματος. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ήταν αυτή που παρέδωσε 37 δις στα δημόσια ταμεία και έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια.

Στην ερώτηση για πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες, ο Τάκης Παπαϊωάννου τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ένα κάλεσμα σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις για τον σχηματισμό προοδευτικής κυβέρνησης πάνω σε συγκεκριμένη προγραμματική βάση στο τρίπτυχο αύξηση εισοδήματος, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών, με στόχο την υπεράσπιση των πολλών. Προϋπόθεση για αυτήν την εξέλιξη είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει τις ερχόμενες εκλογές και τα κόμματα του προοδευτικού τόξου να αναλάβουν την ιστορική ευθύνη του αν συνεχίζουμε την καταστροφική πορεία με Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας ή αλλάζουμε επιτέλους σελίδα για μια καλύτερη ζωή για τους αδύναμους και τη μεσαία τάξη.

Σε ό,τι αφορά το πρόσωπο του πρωθυπουργού μιας προοδευτικής κυβέρνησης, ο Τάκης Παπαϊωάννου ξεκαθάρισε πως πολιτική νομιμοποίηση θα κατέχει μόνο ο αρχηγός του πρώτου κόμματος, δηλαδή ο Αλέξης Τσίπρας. Τόνισε κλεινοντας πως η σύγχρονη ιστορία της χώρας έχει αποδείξει πως τα πράγματα δεν πάνε καλά για τον λαό όταν οι πρωθυπουργοι δεν προκύπτουν από την λαϊκή ετυμηγορία αλλά μέσω συμφωνιών στους διαδρόμους.