Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Άργος: Γρηγόρης Γρίβας και Κώστας Γκαρκάσουλας υποψήφιοι με το «Πάμε αλλιώς»

  Oνομάζομαι Γρηγόρης Γρίβας, μεγάλωσα στο Άργος και σπούδασα στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Κατέχω μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Δημόσια Υγε...

 


Oνομάζομαι Γρηγόρης Γρίβας, μεγάλωσα στο Άργος και σπούδασα στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Κατέχω μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Δημόσια Υγεία. Διαμένω μόνιμα στο Άργος και εργάζομαι ως ιδιώτης παιδίατρος. Είμαι παντρεμένος με τη Δάφνη Γαρέφου και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά.
Μέλημα μου είναι η συνεισφορά στη δημιουργία ενός δήμου που θα στέκεται δίπλα στις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, ενός δήμου με χώρους άθλησης και παιχνιδιού για όλες τις ηλικίες και ειδικά τα παιδιά κι ενός δήμου που θα αναδείξει με σεβασμό και όραμα την πολιτιστική του κληρονομιά.

 

 

Ονομάζομαι Κώστας Γκαρκάσουλας, γεννήθηκα και κατοικώ στο Άργος. Εργάζομαι ως ασφαλιστικός σύμβουλος. Ασχολούμαι με τα κοινά από το 2002 έχοντας διατελέσει Αντιδήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Άργους, ενώ παράλληλα είμαι Α' Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αργολίδας από το 2013. Συμμετέχω στην παράταξη ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ γιατί με την εμπειρία μου στην πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση μπορώ να συμβάλλω στη δημιουργία ενός δήμου αποτελεσματικού και λειτουργικού με διαφάνεια και χρηστή οικονομική διοίκηση.