Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Αίαντας Γαστούνης - Φοίνικας Νέας Επιδαύρου 3-4

  Φοίνικας Νέας Επιδαύρου: Μετά από ένα συγκλονιστικό σε εναλλαγές σε φάσεις και σκορ παιχνίδι, και αν λάβει κανείς την τεράστια βαθμολογι...

 


Φοίνικας Νέας Επιδαύρου: Μετά από ένα συγκλονιστικό σε εναλλαγές σε φάσεις και σκορ παιχνίδι, και αν λάβει κανείς την τεράστια βαθμολογική του σπουδαιότητα, οι ποδοσφαιριστές μας με κατάθεση ψυχής μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του ματς πήραν μεγάλη νίκη με σκορ 3-4 απέναντι στην ομάδα του Αίαντα Γαστούνης που έπαιζε ίσως το τελευταίο χαρτί για την παραμονή της στην κατηγορία.

Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν ο Ιωσήφ Λαθούρης στο 28’ 72’ και 94’ και ο Πάρης Κάπλατζης στο 59’.

Συνθέσεις:
ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Δ.Κρεμμύδας) Συνοδινός, Μούγιος (89′ Λέρμας), Γκουριώτης, Χ. Κάπλατζης, Τριμπόνιας, Κουϊμέλης,Π. Κάπλαντζης (89′ Μπούκουρης), Μερκούρι (75′Χατζησοφρωνιου) Γεωργίου (75’ Μπιτζής) Λαθούρης,Καρέλης (65’Παπαϊωάννου)

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ (Α.Γαβριλόπουλος) Κουτρουμπής, Χριστοφοράτος, Τριανταφυλλόπουλος, Βατσής, Ρίλντι, Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Πυρρής, Κουλούρης (85′ Βράπι) Τσιρίκος (68′ Παπαχριστόπουλος), Καράγιωργας (80′ Κάρδαρης).

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την τεράστια αυτή νίκη.

Συνεχίζουμε ταπεινά!!

Υ.Γ  Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Αίαντα Γαστούνης και ιδιαίτερα τον Κο Κάρδαρη,για την άψογη σε όλα τα επίπεδα φιλοξενία μας παρά την κρισιμότητα του αγώνα!!