Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

ΔΕΥΑΝ: Δεν θα αφήσουμε κανέναν και καμία να αφήνει υπόνοιες προς ίδιον πολιτικό όφελος

  Αναφορικά με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και κοινοποιούνται από στελέχη αντιπολιτευόμενων παρατάξεων και αναδημοσιεύο...


 Αναφορικά με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και κοινοποιούνται από στελέχη αντιπολιτευόμενων παρατάξεων και αναδημοσιεύονται και από τον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο και έχουν να κάνουν με Έλεγχο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας που αφορά Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης της Αργολίδας, και αφήνουν εντέχνως υπονοούμενα για τη ΔΕΥΑ Ναυπλιέων, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές πως δεν αφορούν την Δημοτική μας Επιχείρηση.

Η προσπάθεια τους, να ταυτίσουν με ποταπό τρόπο τον Δήμο Ναυπλιέων και τη ΔΕΥΑΝ με τα εν λόγω δημοσιεύματα δείχνουν πρωτίστως την άγνοιά τους σε θέματα που αφορούν τον Δήμο στον οποίο πολιτεύονται, ενώ παράλληλα δείχνει και τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Οι δημότες γνωρίζουν το έργο το οποίο πραγματοποιείται από την ΔΕΥΑ Ναυπλιέων σε δύσκολους καιρούς και δεν θα αφήσουμε κανέναν και καμία να αφήνει υπόνοιες προς ίδιον πολιτικό όφελος.

Από τη ΔΕΥΑΝ