Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Γιάννης Αποστολόπουλος για τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης - Φείδων Άργους

  «Το περασμένο Σάββατο, 27-5-2023, στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» διεξήχθη μεταξύ ΑΣΤΕΡΑ Τρίπολης και ΦΕΙΔΩΝΑ Άργους αγώνας μπαράζ για το π...

 

«Το περασμένο Σάββατο, 27-5-2023, στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» διεξήχθη μεταξύ ΑΣΤΕΡΑ Τρίπολης και ΦΕΙΔΩΝΑ Άργους αγώνας μπαράζ για το πρωτάθλημα Β΄ εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου Γυναικών, στο οποίο οι δύο ομάδες διεκδικούσαν την άνοδό τους στην Α΄ εθνική.

Το « ΑΛΗΤΑΡΙΟ» που εμφανίστηκε και έκανε έντονη την παρουσία του στον αγώνα αυτό όχι μόνο δεν έχει καμία θέση στον αθλητισμό, αλλά αμαυρώνει τη θαυμάσια εικόνα που έχουν δημιουργήσει οι παράγοντες, οι προπονητές και οι παίκτριες του ποδοσφαίρου Γυναικών σε όλη την Ελλάδα. Για πρώτη φορά στα εξήντα χρόνια ενασχόλησής μου με το ποδόσφαιρο, εκ των οποίων έντεκα με το ποδόσφαιρο Γυναικών, αισθάνθηκα αηδιασμένος και απογοητευμένος με όσα άκουγα και έβλεπα.

Ζητώ συγγνώμη από τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, τον προπονητή Δημήτρη Τότσικα και τους συνεργάτες του, τους φίλους του συλλόγου που δεν μπόρεσα να προλάβω και να εμποδίσω αυτό το «ΑΛΗΤΑΡΙΟ».

Κυρίως  όμως ζητώ συγγνώμη από τις καταπληκτικές και ιδιαίτερα νεαρές αθλήτριές μας, αρκετές από τις οποίες πλαισιώνουν τις εθνικές μας ομάδες, που για μια ακόμη φορά έδειξαν με την αγωνιστική και εν γένει συμπεριφορά τους ποιες ηθικές αξίες έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο, ο αθλητισμός και γενικά η κοινωνία.

Γι΄ αυτά τα παιδιά θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να αγωνίζομαι».

Γιάννης Αποστολόπουλος
 Πρόεδρος Φείδωνα Άργους