Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα σε Ερμιονίδα και Ναύπλιο

  Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (27.5.2023) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ε...

 


Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (27.5.2023) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ερμιονίδας Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, 50χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε κυνηγετικό όπλο, φυσίγγιο, αεροβόλο όπλο, -10- αμπούλες συμπιεσμένου αέρα, -1- κουτί με μεταλλικά σφαιρίδια, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (27.5.2023) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, δύο (2) 18χρονοι ημεδαποί, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (27.5.2023) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 36χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και -9- χάπια, η χημική σύσταση των οποίων ερευνάται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.