Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αργολίδας: «Σχόλιο σε σημερινή ανακοίνωση της παράταξης Ναύπλιο: Επόμενη Μέρα»

  Ναύπλιο, 24/05/2023   Θέμα: «Σχόλιο σε σημερινή ανακοίνωση της παράταξης Ναύπλιο: Επόμενη Μέρα» Η παράταξη της συμπολίτευσης, Ναύπλιο....

 Ναύπλιο, 24/05/2023 

Θέμα: «Σχόλιο σε σημερινή ανακοίνωση της παράταξης Ναύπλιο: Επόμενη Μέρα»

Η παράταξη της συμπολίτευσης, Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα, μάλλον μπέρδεψε τους ρόλους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Κοινοβουλευτισμού. Η ανακοίνωση που σήμερα εξέδωσε παραπέμπει σε εκλογικό αναλυτή του ΣΚΑΙ και όχι σε «ανεξάρτητο»- έτσι όπως διατείνεται- δημοτικό συνδυασμό. Προφανώς ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει μια γνώμη μετά από ένα μεγάλο πολιτικό γεγονός, όπως είναι η λαϊκή ετυμηγορία των εκλογών, όμως η αντιγραφή δελτίων τύπου της ΝΔ....δεν αποτελεί και μεγάλη πρωτοτυπία!

κ. Δήμαρχε, δεν το έχετε καταλάβει βρισκόμαστε εκ νέου σε προεκλογική περίοδο. Από την πλευρά του θεσμικού σας ρόλου, θα τηρήσετε ίσες αποστάσεις αφήνοντας ανεπηρέαστο τον λαό να πάρει εκείνος τις αποφάσεις ή έχετε σκοπό να ταυτίσετε την προεκλογική σας εκστρατεία για την Δημαρχεία, με αυτή της ΝΔ;

Η ανακοίνωση της ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ:

Χρήσιμα συμπεράσματα για όλους από το εκλογικό αποτέλεσμα.
Τα εκλογικά αποτελέσματα της 21 Μαΐου εκπλήσσουν διότι κανείς δεν περίμενε τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ του κυβερνώντος κόμματος και της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 
Αν κάτι πρέπει να συμπεράνουμε είναι πως επιβραβεύτηκε η  συναινετική μέθοδος διακυβέρνησης και η υλοποίηση έργων!
Επιβεβαιώθηκε πανελλαδικά από την κοινή γνώμη που θέλει ασφάλεια διακυβέρνησης, αξιοπιστία και σταθερή πορεία μέσα στην Ευρώπη. 
Παράλληλα τιμωρήθηκε αυστηρά ο πιο κραυγαλέος αντιπολιτευτικός, στείρος, καταγγελτικός λόγος! Ορμώμενος από τα φιλικά ΜΜΕ και διαδικτυακούς κύκλους των social media, παραμόρφωσε τόσο πολύ την πολιτική επικαιρότητα ώστε να παράγει ένα αγχωτικό τερατούργημα στο οποίο μόνο μια μικρή μειοψηφία της εσωστρέφειας, απομονωτισμού και μιζέριας θέλει να πιστεύει. 
Αυτή η μικροπολιτική της άγονης καταγγελίας  είναι καταδικασμένη να στερέψει εντελώς, εφόσον ο Έλληνας πολίτης θέλει μια ισχυρή ενωμένη κοινωνία πολιτών με σταθερή πορεία προς την πρόοδο και την ευημερία για την επόμενη μέρα.
Ας το έχουν υπόψη τους τα «ενεργά» στελέχη της αντιπολίτευσης παλαιάς κοπής αναπαραγωγής κοινωνικού μίσους, ώστε να πιάσουν τον σημερινό παλμό της λαϊκής ψυχοσύνθεσης, αποφεύγοντας νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις στις επόμενες κάλπες. 
Ας κατανοήσουν οι ακόλουθοι του λαϊκισμού και της δημαγωγίας πως με τη λασπολογία και την συκοφαντία δεν παράγεται πολιτική ουσίας, παρά μόνο φανατισμένοι οπαδοί, μαντρωμένοι πίσω από προσωπικές οικονομικές και όχι μόνο προσδοκίες, τυχοδιωκτισμών, αλλοπρόσαλων επιλογών νάρκισσων  που δεν προσθέτουν κάτι στην κοινωνία αλλά τη χειραγωγούν με ιδεοληψίες για να παρασιτίζουν επάνω της.
Αυτά ισχύουν σε πανελλαδικό πλαίσιο αλλά άλλο τόσο και σε τοπικό και καλό είναι να το αντιληφθούν εγκαίρως.
Ναύπλιο - Επόμενη Μέρα