Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Τόλης Κοΐνης: ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΑΣ ΚΡΥΦΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ;

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ:  ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΑΣ ΚΡΥΦΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ;  Η παράταξη του απερχόμενου Δημάρχου (στην οποία, δυ...

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ: 

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΑΣ ΚΡΥΦΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ;

 Η παράταξη του απερχόμενου Δημάρχου (στην οποία, δυστυχώς, συνυπάρχουν και άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι είναι ΠΑΣΟΚ) απέδωσαν τη νίκη της ΝΔ στη συναινετική στάση που κράτησε και κατηγόρησε την τοπική αντιπολίτευση, στα Δημοτικά, ότι αποφεύγει τη συναίνεση, λαϊκίζει και «μαντρώνει» τους οπαδούς της.

Κατ΄ αρχήν σε ποιο σημείο είδε συναινετική στάση από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν μας εξηγεί… Οι υποκλοπές γίνονταν με συναίνεση των θυμάτων; Θα τρελαθούμε εντελώς.

Το ποιος λαϊκίζει και καταπατά κάθε συναίνεση το βλέπουμε. Χθες έβγαλε η «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» ανακοίνωση να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να σωθεί η παραλία του Τολού, για τον Δήμο και τους ντόπιους επαγγελματίες, και αντί να απαντήσει έβαλε τα παπαγαλάκια να μας πουν ότι δεν ξέρουμε πως είναι οι σύγχρονες παραλίες και ότι έτσι θα είναι πιο καθαρή… (πράγμα που σημαίνει παραδοχή ότι τώρα είναι βρώμικη, λες και δεν είναι αρμοδιότητα αυτή του Δήμου).

Ζητήσαμε να μάθουμε ποιοι και πόσο αγόρασαν (αν την αγόρασαν) την ξυλεία από τους ευκαλύπτους τόσο στην Τίρυνθα όσο και στην παλιά σιδηροδρομική γραμμή. ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Τι είδους συναίνεση επιδιώκουν;

Συναινέσαμε, όταν μας κάλεσε ο Δήμαρχος τους περιοίκους της οδού Αιγίου, να γίνει το έργο ανάπλασης με την προϋπόθεση  να παραμείνουν οι ευκάλυπτοι. Δεν πήρε υπόψη του τη συναίνεσή μας και τους ξηλώνει.

Ζητήσαμε να μάθουμε σε ποιους ανατέθηκε ο σχεδιασμός και η κατασκευή των αναπλάσεων -και πόσο στοίχισαν - σε τριγωνικές διασταυρώσεις (στον Παιδικό, στην οδό Θεσσαλονίκης και δίπλα στην ΔΕΗ). Κρατάει κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα.

Ισχυρίζεται πως χάρη στις δική του καλή θέληση ξεκίνησαν τα έργα των αναστηλώσεων σε Παλιό τελωνείο, Άγιο Νικόλαο και κτίριο Βίγκα. Το τελωνείο είναι από το 2004 στα χέρια του Δήμου και δεν είχε γίνει τίποτε. Το κτίριο Βίγκα είχε από το 2009 μια σκαλωσιά απ΄ έξω και δεν είχε γίνει τίποτε. Ποιος ήταν αυτά τα χρόνια Δήμαρχος; (Η παράταξη Αναγνωσταρά και η εξ αυτής προερχομένη παράταξη Κωστούρου). Τα έργα του Γ.Γ. του Υπουργείου Πολιτισμού δεν είναι δικά τους.

Πάντως στους δήθεν ΠΑΣΟΚ συνοδοιπόρους του Δημάρχου θέλω να τους ρωτήσω: εάν έχουν συναινέσει για την ακρίβεια και για τις υποκλοπές των τηλεφωνημάτων  του Νίκου Ανδρουλάκη;

Τόλης Κοΐνης