Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

«Βούλιαξε» το Άργος ο Παναγιώτης Ψυχογυιός στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Εργατικό Κέντρο

  Την Κεντρική Προεκλογική του ομιλία πραγματοποίησε χθες το βράδυ ο υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας με το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής στο 'Αργ...

 


Την Κεντρική Προεκλογική του ομιλία πραγματοποίησε χθες το βράδυ ο υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας με το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής στο 'Αργος.

Σε μια συγκλονιστική συγκέντρωση, μέσα κι έξω από το εργατικό κέντρο του 'Αργους, με την παρουσία πολλών νέων ανθρώπων, ο Παναγιώτης Ψυχογυιός έδωσε το μήνυμα της Αλλαγής και της Ανανέωσης στην Αργολίδα.

« Σήμερα είναι όλοι εδώ, το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο και δυνατό, η ανανέωση μαζί με την εμπειρία είναι σήμερα εδώ, η πίστη, το πάθος, το όραμα για μια καλύτερη Ελλάδα για μία καλύτερη Αργολίδα είναι σήμερα εδώ, η Αλλαγή είναι εδώ. Δώστε μου την δύναμη να σας εκπροσωπήσω στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αυτό που σας υπόσχομαι είναι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να διεκδικήσω λύσεις για τα προβλήματα του τόπου μας. Και θα το πράξω πάντα πιστός σε αρχές και αξίες, με καθαρές θέσεις και ξεκάθαρο πρόταγμα. Να είστε σίγουροι ότι θα παραμείνω ο Παναγιώτης που γνωρίσατε στο σχολείο, στην γειτονιά, στις πλατείες, στο γήπεδο, στο γραφείο. Ένας από εσάς!»

Ψυχογυιός Παναγιώτης
Οικονολόγος
Υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας
ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής