Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Έκπτωτος πρόεδρος του γηροκομείου ο κ. Γκαβούνος ως παράνομα εκλεγμένος

  Έκπτωτος πρόεδρος του γηροκομείου ο κ. Γκαβούνος, από σήμερα ως παράνομα εκλεγμένος. Στις 24 Απριλίου 2023 το μέλος της παράταξής μας κα Β...

 

Έκπτωτος πρόεδρος του γηροκομείου ο κ. Γκαβούνος, από σήμερα ως παράνομα εκλεγμένος.


Στις 24 Απριλίου 2023 το μέλος της παράταξής μας κα Βαλεντίνα Ρούσσου ανέδειξε το θέμα του ασυμβίβαστου του Προέδρου του Γηροκομείου Άργους με οποιαδήποτε πολιτική θέση, και με τον τρόπο αυτό ανάγκασε τον Πρόεδρο του Γηροκομείου κ. Γκαβούνο να συγκάλεσει εκλογική διαδικασία-γενική συνέλευση-για την τροποποίηση του καταστατικού του γηροκομείου Άργους, έτσι ώστε να ξεπεράσει το προσωπικό του κωλυμα λόγω της ιδιοτητας του ως Δημοτικού Συμβούλου.
Σήμερα 14 Μαΐου 2023 σχεδόν ένα μήνα μετά, η προσπάθεια του κ. Γκαβουνου για την τροποποίηση του καταστατικού απέτυχε, η εκλογική διαδικασία που προκάλεσε δεν του βγήκε. Περιμένουμε σήμερα την παραίτηση του εκπτωτου προέδρου του Γηροκομείου Άργους κ. Γκαβουνου.
Ο κ. Μαλτέζος από την πλευρά του, αμέτοχος μέχρι σήμερα σπεύδει σχεδόν ένα μήνα μετά να αναδείξει το θέμα λες και μέχρι σήμερα είχε νοιαστει, κακή αντιγραφή πάλι!!!
Παραθέτουμε το σύνδεσμο της ανάρτησης της κ. Βαλεντίνας Ρούσσου
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=6493143517385472&id=100000696642668

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ