Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Και οι τρεις ομάδες της Αργολίδας, Παναργειακός, Φοίνικας Νέας Επιδαύρου και ΑΕ Ερμιονίδας παρέμειναν στην Γ' Εθνική (τελική βαθμολογία)

Και οι τρεις ομάδες της Αργολίδας, Παναργειακός, Φοίνικας Νέας Επιδαύρου και ΑΕ Ερμιονίδας παρέμειναν στην Γ' Εθνική, σε ένα συναρπαστικ...

Και οι τρεις ομάδες της Αργολίδας, Παναργειακός, Φοίνικας Νέας Επιδαύρου και ΑΕ Ερμιονίδας παρέμειναν στην Γ' Εθνική, σε ένα συναρπαστικό πτωτάθλημα και θα συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά στην ίδια κατηγορία.

Παναργειακός ΑΠΟ 1926

 Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση και της τελευταίας αγωνιστικής.Ο Αιολικός είναι ο πρωταθλητής και θα συνεχίσει σε αγώνες μπαράζ με τους πρωταθλητές των τεσσάρων άλλων ομίλων. 

Ο Παναργειακός έκανε πορεία πρωταθλητισμού και κατάφερε με την σημερινή άνετη νίκη του να τερματίσει στη 5η θέση με 40 βαθμούς. 

Ένας Παναργειακός που στις πρώτες 7 αγωνιστικές είχε 4 βαθμούς και θεωρείτο πεσμένος από όλους αφού ήταν στη τελευταία θέση και στις υπόλοιπες 19 αγωνιστικες συγκέντρωσε 36, κατορθώνοντας να μείνει πίσω από τον πρωταθλητή Αιολικό, τη Ρόδο και τον Πανιώνιο, στη συγκομιδή βαθμών. 

Η χρονιά κλείνει με τον τελικό του κυπέλλου Αργολίδας την Κυριακή 7 Μαΐου στο γήπεδο του Κρανιδίου με αντίπαλο την ομάδα του Φοίνικα Επιδαύρου.

https://www.facebook.com/panargeiakosapo1926/posts/694427406022184

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου

Αποστολή εξετελεσθη..

Για 4η συνεχή χρονια ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ μας εξασφάλισε την παραμονη του στην Γ’ Εθνική κατηγορία αντιμετωπίζοντας ιστορικές ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου ‼️

Μια ομάδα ενός μικρού δημου όπως είναι ο δημος ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ,μια ομάδα ενός μικρού χωριου όπως είναι η ΝΕΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ εκπροσωπεί επάξια όλα αυτά τα χρονια τον τόπο μας Πανελλήνια.

Μόνο υπερηφάνεια για αυτή την ομάδα,μια ομάδα οικογένεια,μια παρέα,ποδοσφαιριστες που τιμούν τη φανέλα στο έπακρο και πάνω απ’ όλα ξεχωρίζουν για το χαρακτήρα τους‼️

Μια ομαδα που ολα αυτά τα χρονια αγωνίζεται με τιμιότητα και διαφάνεια και στηριζεται μόνο στις δυναμεις της και όχι σε εξωγενεις παράγοντες και παρασκήνιο.

Συγχαρητήρια στους Ποδοσφαιριστες μας,στους Προπονητές μας,στο φροντιστή της ομάδας,στο μασερ,στους φιλάθλους μας για την στήριξη τους ολα αυτα τα χρονια όπως και σε κάποιους χορηγούς για την πολύτιμη βοήθεια τους‼️

Ένα μεγαλο μπραβο σε όλους‼️

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=704018485058239&id=100063502809304

ΑΕ Ερμιονίδας

Αυτή είναι η τελική βαθμολογία στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας - Η ΑΕ Ερμιονίδας τερμάτισε στην 8η θέση με 37 βαθμούς (11-4-11/39-39), έχοντας εξασφαλίσει... νωρίς την παραμονή της για ακόμα μία 

🟡🔵 Συνεχίζουμε δυνατά και με σκληρή δουλειά, με το βλέμμα στραμμένο στη νέα αγωνιστική περίοδο 

🔵🟡 Η βαθμολογία του γκρουπ και όλα τα αποτελέσματα από την 1η έως και την 26η αγωνιστική

https://www.facebook.com/f.c.ermionida/posts/720741513179675