Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

ΑΕ Ερμιονίδας - Αστέρας Βάρης για την 8η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας την Κυριακή (29/10) στις 15:00, στο γήπεδο της Ερμιόνης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΑΕ Ερμιονίδας ολοκλήρωσε με πρωινή προπόνηση, στο γήπεδο της Ερμιόνης, την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι απένα...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΑΕ Ερμιονίδας ολοκλήρωσε με πρωινή προπόνηση, στο γήπεδο της Ερμιόνης, την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον ΑΟ Κυανούς Αστήρ Βάρης, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (29/10), στις 15:00, στο γήπεδο της Ερμιόνης.

Η ομάδα μας προέρχεται από τη σπουδαία επιτυχία (3-1) στη Ρόδο κόντρα στην ΑΕΡ Αφάντου και θέλει να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα, έχοντας μπροστά της ακόμα ένα δύσκολο ματς. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης ζήτησε από τους παίκτες να είναι προσηλωμένοι και να ακολουθήσουν όσα έχουν δουλέψει τις προηγούμενες ημέρες, έχοντας πίστη στις δυνατότητές τους και στο ταλέντο τους. Με στόχο η επίτευξη των θετικών αποτελεσμάτων να επιτυγχάνεται με συνέπεια στη σκληρή δουλειά, με βελτίωση ατομική και ομαδική.

Οι παίκτες πραγματοποίησαν κυρίως ασκήσεις με μπάλα, ενώ δούλεψαν και στις στατικές φάσεις. Ο Σαρτόρι Θαρλίς συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και είναι τιμωρημένος.

Το προπονητικό τιμ και όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες έδωσαν ραντεβού, την Κυριακή (29/10), λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του παιχνιδιού, στο γήπεδο της Ερμιόνης, όπου, όπως έκανε γνωστό ο Παναγιώτης Διλμπέρης, θα ανακοινώσει την αποστολή (20άδα) για την αναμέτρηση.

Δείτε και άλλες φωτογραφίες από την προπόνηση του Σαββάτου (28/10) στη σελίδα μας στο Facebook.