Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Η ΑΕ Ερμιονίδας ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση και τους ανθρώπους της ΑΕΡ Αφάντου για την άψογη φιλοξενία στην αποστολή της ομάδας μας

 Η ΑΕ Ερμιονίδας ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση και τους ανθρώπους της ΑΕΡ Αφάντου για την άψογη φιλοξενία που προσέφεραν στην αποστολή της ομ...


 Η ΑΕ Ερμιονίδας ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση και τους ανθρώπους της ΑΕΡ Αφάντου για την άψογη φιλοξενία που προσέφεραν στην αποστολή της ομάδας μας, στο μεταξύ μας παιχνίδι, την Κυριακή (22/10), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η φιλοξενία των γηπεδούχων ήταν υποδειγματική καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, και μετά το τέλος αυτής, σε ματς που το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για τον σύλλογό τους.

Αυτές οι εικόνες και η πολιτισμένη ατμόσφαιρα προάγουν στα μάτια όλων μας τα σωστά μηνύματα που πρέπει να μεταδίδονται από ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι και γενικότερα από τον αθλητισμό.

Επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε στα μέλη της ΑΕΡ Αφάντου την εξαίρετη φιλοξενία τους στην αναμέτρηση του δεύτερου γύρου στη έδρα μας.

Θα θέλαμε, επίσης, να δώσουμε συγχαρητήρια στον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Παναγιωταρά και στους βοηθούς του, κκ Ρούσσο, Τζανή (όλοι του συνδέσμου Αθηνών), για την απόδοσή τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι και για τον άμεμπτο τρόπο με τον οποίο άσκησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης τα καθήκοντα τους.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ