Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Παναργειακός - Ένωση Ερμιονίδας 2-0 (εικόνες)

   Νίκη του Παναργειακού με 2-0  την ΑΕ Ερμιονίδας.  Εύκολο απόγευμα για την ομάδα του Παναργειακού αφού η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδω...

 


 Νίκη του Παναργειακού με 2-0  την ΑΕ Ερμιονίδας. 


Εύκολο απόγευμα για την ομάδα του Παναργειακού αφού η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων αποτυπώθηκε και στον αγωνιστικό χώρο. Ο Παναργειακός μπήκε δυνατά έκανε ευκαιρίες από την αρχή του παιχνιδιού με τον Ηλιόπουλο και τον Τσιώλη, ο οποίος ήταν και ο σκόρερ στο 11ο λεπτό με ατομική προσπάθεια. Είχε ευκαιρία με σουτ πάνω στην κίνηση του Ελευθεριάδη που έφυγε λίγο άουτ,νέα ευκαιρία με τον Ηλιόπουλο με σουτ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Ερμιόνης. Το β ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ στο 55ο λεπτό με σκόρερ τον Ηλιόπουλο με σουτ μετά από ασίστ του De Souza. Στη συνέχεια ο Παναργειακός είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού δημιουργώντας προϋποθέσεις με τους Τσιράκη, Ηλιόπουλο. Η ομάδα της Ερμιόνης δεν μπορούσε σε να φανεί ανταγωνιστική σε κανένα σημείο.
Την επόμενη αγωνιστική ο Παναργειακός αγωνίζεται εκτός έδρας στο Αίγιο. 
 
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Καραργύρης, Παναγιώτου, Καρέλης, Σάαντο, Ροκάι, Τσιώλης, Ντε Σόουζα (78’ Γάσπαρης), Ηλιόπουλος (70’ Ηλιόπουλος), Τσάνι (55’ Τσιράκης), Τσούτσης (70’ Κάτσης), Ελευθεριάδης (55’ Καρυπίδης).
 
ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κουζούνιας, Μαγκαφίνης, Μιγιένγκα, Ζεκιράι, Τριμπόνιας, Μεχμετάι, Ντινόπουλος (46’ Μαμουτάι), Αλεξανδρής, Κάλα (67’ Ζάββος), Ψύχας, Τάσιος.
 
Φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος