Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Δήμος Ναυπλιέων: Ογκώδη αντικείμενα και κλαδέματα ΜΟΝΟ κατόπιν συνεννόησης με την Υπηρεσία Καθαριότητας

Ο Δήμος Ναυπλιέων ενημερώνει τους πολίτες ότι, ενόψει των εργασιών καθαρισμού που εκτελούνται για τον εορτασμό του Πάσχα και την έναρξη της...



Ο Δήμος Ναυπλιέων ενημερώνει τους πολίτες ότι, ενόψει των εργασιών καθαρισμού που εκτελούνται για τον εορτασμό του Πάσχα και την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, τα προϊόντα κηπευτικών εργασιών (φύλλα, ξερά άνθη, υπόλοιπα καθαρισμού κήπων, γκαζόν κλπ) πρέπει να συσκευάζονται σε ανθεκτικούς πλαστικούς σάκους. Τα υπόλοιπα κοπής δέντρων θάμνων κλπ πρέπει να δεματοποιούνται και να τοποθετούνται πλησίον κάδων. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να έχει ενημερωθεί η Δ/νση Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Πρασίνου στο τηλ. 2752021761 για να προγραμματίσει την αποκομιδή.

Η υπηρεσία Καθαριότητας δεν μπορεί να προβαίνει σε περισυλλογή κλαδιών και ογκωδών αντικειμένων μπροστά από οικόπεδα και κτήματα.

Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι με βάση το Κανονισμό Καθαριότητας η μη τήρηση των παραπάνω διαδικασιών επισείει σοβαρά πρόστιμα. Σε περίπτωση απορρίψεως επί κοινοχρήστου χώρου (πεζοδρομίου, άλσους κ.λ.π) ανεξέλεγκτα θα επιβάλλεται πρόστιμο 120 Ευρώ σύμφωνα με το άρθρο 12 του ισχύοντος Κανονισμού Καθαριότητας.