Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα «Ψηφιακή Πλατφόρμα myDATA -pos»

  Με μεγάλη επιτυχία αλλά και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Απριλίου η ενημερωτική ημερίδα «Ψηφιακή Πλατφόρμα myDATA -pos», στ...

 


Με μεγάλη επιτυχία αλλά και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Απριλίου η ενημερωτική ημερίδα «Ψηφιακή Πλατφόρμα myDATA -pos», στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Την εκδήλωση , η οποία εντάσσεται στα πλαίσια της διαρκούς ενημέρωσης των μελών του Επιμελητηρίου , προλόγισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Δαμούλος Φώτιος, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία του εν λόγω σεμιναρίου, καθώς δε παρέλειψε να υπογραμμίσει τις διαρκείς προσπάθειες που καταβάλλονται καθημερινά για την επίλυση των προβλημάτων τόσο των επιχειρήσεων όσο και του λογιστικού-φοροτεχνικού επαγγέλματος.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Αργολίδας σε συνεργασία με το 11ο Π.Τ. Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας και τον Σύλλογο Λογιστών Ναυπλίου.

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Ντίνος Αντώνιος, Προϊστάμενος ΙΒ’ Τμήματος της Διεύθυνσης Ελέγχων ΑΑΔΕ-Ψηφιακής Απεικόνισης Συναλλαγών & Διαβίβασης Δεδομένων-Διεύθυνση Ελεγκτικών Διαδικασιών-Γενική Διεύθυνση Φορολογίας ΑΑΔΕ και υπηρεσιακό υπεύθυνο της ψηφιακής πλατφόρμας myDATA .

Το 11ο Π.Τ. Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Κρητικός Παναγιώτης, ο Γενικός Γραμματέας και Υποδιευθυντής της ΔΟΥ Ναυπλίου κ. Λυτρίβης Γεώργιος και ο Οικονομικός Επόπτης κ. Κρανιώτης Κωνσταντίνος, ενώ τον Σύλλογο Λογιστών Ναυπλίου-Ερμιονίδας εκπροσώπησε o Πρόεδρος κ. Μπαστούνης Δημήτριος.

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων λογιστές-φοροτεχνικοί, εφοριακοί, αλλά και μέλη του Επιμελητηρίου.

Μετά το τέλος των εισηγήσεων ακολούθησαν οι απαντήσεις-διευκρινήσεις επί των ερωτημάτων των παρευρισκόμενων.

Ο Πρόεδρος,

Δαμούλος Φώτιος