Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Κλείσιμο δρόμων λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης στο Ναύπλιο

   Άδεια αποκλεισμού τμήματος της οδού Αμυμώνης από τη συμβολή της με την οδό Άργους έως τη συμβολή της με ην οδό Βραχνού την Τετάρτη 24 Απρ...

 










 Άδεια αποκλεισμού τμήματος της οδού Αμυμώνης από τη συμβολή της με την οδό Άργους έως τη συμβολή της με ην οδό Βραχνού την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 από τις 07:30π.μ. έως τις 17:00 όπως αποτυπώνεται στον συνημμένο χάρτη Google, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.


.Σχετ: 1. Η μελέτη εκτροπής της κυκλοφορίας ως συντάχθηκε από τη Δ.Τ.Υ.Δ. Ναυπλιέων

2.Το άρθρο 52 του Κ.Ο.Κ




Αποφασίζουμε

Να χορηγήσουμε άδεια αποκλεισμού τμήματος της οδού Αμυμώνης από τη συμβολή της με την οδό Άργους έως τη συμβολή της με την οδό Βραχνού την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 από τις 07:30π.μ. έως τις 17:00 όπως αποτυπώνεται στον συνημμένο χάρτη Google, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Θα τοποθετηθεί η κάτωθι περιγραφόμενη σήμανση :

Ρ-2 Υποχρεωτική διακοπή πορείας

α) στη συμβολή των οδών Αμυμώνης - Άργους και

β) στη συμβολή των οδών Αμυμώνης – Βραχνού

Οι προσωρινές άδειες για την παρεμπόδιση, εκτροπή ή διακοπή κυκλοφορίας χορηγούνται με την προϋπόθεση της τήρησης των διατάξεων του ΚΟΚ, της κυκλοφοριακής μελέτης που έχει εγκριθεί από την αρμόδια Δ.Τ.Υ.Δ. Ναυπλιέων, τη σύμφωνη γνώμη της οικείας Αστυνομικής Αρχής και των κανονισμών που διέπουν τη χρήση κοινόχρηστου χώρου.

Οι ιδιοκτήτες και οι χρήστες μέσων είναι συνυπεύθυνοι εξ ολοκλήρου σε περίπτωση διάθεσηςτων οχημάτων για την εκτέλεση εργασιών χωρίς άδεια διακοπής κυκλοφορίας.

Ο Δήμος διατηρεί το δικαίωμα ανάκλησης της χορηγηθείσας άδειας σε περίπτωση παραβίασης των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων ή λόγω έκτακτης ανάγκης.

Από τις προαναφερόμενες απαγορεύσεις εξαιρούνται οχήματα με ειδικές διαπιστεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμενικού Σώματος, του Ε.Κ.Α.Β. και του Δήμου Ναυπλιέων.

Παρακαλούνται οι χρήστες της οδού, εάν δεν υφίσταται επιβεβλημένη ανάγκη να αποφεύγουν τη χρήση του συγκεκριμένου τμήματος.

Η ΑΝΑΠΛ. ΠΡΟΊΣΤΑΜΕΝΗ Δ.Τ.Υ.Δ.Ν.

ΚΑΡΔΑΡΑΚΟΥ ΟΛΓΑ

ΤΟΠ. ΜΗΧ. ΠΕ