Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Το «αντίο» του Νίκου Μητροσύλη από τη θέση του προέδρου στο Σύνδεσμο Προπονητών Αργολίδας

Κατέχοντας τη θέση του Προέδρου στο Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου νομού Αργολίδας «Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» από το έτος ιδρύσεώς του, το 2015 και έ...




Κατέχοντας τη θέση του Προέδρου στο Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου νομού Αργολίδας «Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» από το έτος ιδρύσεώς του, το 2015 και έχοντας υπηρετήσει μετά από δύο εκλογικές διαδικασίες στη θέση αυτή μέχρι σήμερα, ήρθε η ώρα να ανοίξει ο δρόμος για νέες υποψηφιότητες, από άτομα ιδιαιτέρως ικανά τα οποία είναι ήδη μέλη του Συνδέσμου.

Όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου τη δεκαετία αυτή, γνωρίζουν πολύ καλά πως ΟΥΔΕΠΟΤΕ με διακατείχε αποκλειστική σχέση και παθογένεια για την Προεδρική θέση. Πάντα οι συνάδελφοί μου με πρότειναν για τη θέση του Προέδρου και αυτό ήταν εξόχως τιμητικό για μένα, αφού αποτελούσε μια έμμεση αποδοχή και αναγνώριση των όσων είχα προσφέρει στον προπονητικό τομέα. Είναι δε γνωστό σε όλους, πως προσπάθησα όσο ήταν ανθρωπίνως δυνατόν, να διατηρήσω την ανεξάρτητη λειτουργία του Συνδέσμου, μακριά από σκοπιμότητες , κινούμενος πάντα μέσα στο πλαίσιο της λογικής και της νομιμότητας, διατηρώντας στο βαθμό που μου αναλογούσε την αξιοπρεπή παρουσία του.

Όμως αυτή η μεγάλη τιμή από τους συναδέλφους δημιουργεί παράλληλα μια ακόμη μεγαλύτερη υποχρέωση να παραδίδονται οι διοικητικές θέσεις σε νέα παιδιά που ενδιαφέρονται πραγματικά για την εύρυθμη λειτουργία του Συνδέσμου και την εξέλιξή του. Υπό το πρίσμα αυτής της λογικής, ανακοινώνω, αφού εκφράσω τις μεγάλες μου ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ προς όλους τους συναδέλφους, ότι ΔΕΝ θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου, στις επικείμενες εκλογές.

Εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλους τους νέους υποψηφίους και να έχουν μια εποικοδομητική θητεία.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΜΗΤΡΟΣΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ