Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Το 2ο ΓΕΛ Άργους κατέκτησε την 2η θέση στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα χάντμπολ

     Το 2ο ΓΕΛ Άργους κατέκτησε την 2η θέση θέση στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα χάντμπολ μετά την ήττα με 28-25 από τα Εκπαιδευτήρια Δούκ...

 

 

 Το 2ο ΓΕΛ Άργους κατέκτησε την 2η θέση θέση στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα χάντμπολ μετά την ήττα με 28-25 από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα.

Diomidis Handball Club: Κατάθεση ψυχής σήμερα από τους αθλητές του 2ου ΓΕΛ Άργους απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα, όπως είναι τα Εκπαιδευτήρια Δούκα που κατέκτησαν άξια την πρώτη θέση.
Γαλουχημένα από μικρά, στις Ακαδημίες μας να μην τα παρατούν ποτέ, να μη σταματούν να μάχονται για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους, και να φεύγουν πάντα με ψηλά το κεφάλι περήφανα για την προσπάθεια τους. Αυτό έδειξαν σήμερα. Ακόμα και όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ακόμα και όταν τα χρονικά περιθώρια στένευαν ήταν εκεί να συνεχίσουν να παλεύουν.
Και το έκαναν μέχρι το τέλος γεμίζοντας με περηφάνια όλους όσοι έβλεπαν την υπερπροσπάθεια τους. Τους προπονητές τους στις Ακαδημίες Χάρη Μπαλτατζή και Γιώργο Ζαραβίνα που ήταν παρών και στις απονομές , τους άξιους καθηγητές ΦΑ κ.κ. Κώστα Καμπόσο και Παναγιώτη Καμπόσο, που πίστεψαν στις δυνατότητες τους, τους στήριξαν και τους βοήθησαν τα μέγιστα., το Δημήτρη Κωστούλα που ήταν στο πλευρό των παιδιών από την αρχή και φυσικά όλους τους γονείς ,τους συμμαθητές και του καθηγητές του σχολείου τους. Τίμησαν και με το παραπάνω το σχολείο τους, την ομάδα τους και ολόκληρο το Άργος.
Όταν δε σταματάς να μάχεσαι για τα όνειρα και τους στόχους σου το μέλλον σου ανήκει. Σήμερα τα Λυκάκια έγιναν Λύκοι!
Συγχαρητήρια σε όλους!