Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Παναργειακός BC: Συγχαρητήρια για την εξαιρετική διοργάνωση του πρώτου Final 4 Κυπέλλου της ΕΣΚΑΚ

  Μια εξαιρετική διοργάνωση, σχεδιασμένη με κάθε λεπτομέρεια, αναδεικνύοντας στο έπακρο τη σημασία του "ευ αγωνίζεσθαι", αλλά και ...

 


Μια εξαιρετική διοργάνωση, σχεδιασμένη με κάθε λεπτομέρεια, αναδεικνύοντας στο έπακρο τη σημασία του "ευ αγωνίζεσθαι", αλλά και διαφημίζοντας το άθλημα του μπάσκετ με τον ομορφότερο τρόπο!

Ο Παναργειακός B.C. πάλεψε στον τελικό του Κυπέλλου ΕΣΚΑΚ Αργολίδας - Κορινθίας απέναντι στον Α.Σ. ΤΗΡΩΝ 1988, αλλά ηττήθηκε δίκαια με 67-56.

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι και φίλαθλοι της ομάδας των Αγίων Θεοδώρων ήταν εκπληκτική και υποδειγματική, στηρίζοντας μεν την ομάδα τους, αλλά χειροκροτώντας και αναγνωρίζοντας την αξία των Λύκων.

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της ΕΣΚΑΚ κύριο Γρηγόρη Χρόνη, αλλά και στο Δ.Σ. της Ένωσης, για την πολύ όμορφη, παρθενική διοργάνωση του Final 4 Κυπέλλου, ελπίζοντας ότι θα γίνει θεσμός και θα ταξιδεύει κάθε χρόνο σε όλες τις πόλεις της Αργολίδας και Κορινθίας.

Θερμά συγχαρητήρια στη Διοίκηση, τους παίκτες και τους προπονητές του Α.Σ. ΤΗΡΩΝ 1988 για την άψογη διεκπεραίωση του Final 4, για τη φιλοξενία και βεβαίως για την κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου Αργολίδας - Κορινθίας.

Θερμές ευχαριστίες στον Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και στον Δήμαρχο κύριο Γεώργιο Γκιώνη, για τη διοργάνωση, τη φιλοξενία, καθώς και την οικονομική κάλυψη και στήριξη των εξόδων του Final 4.

Δείχνετε με τον πιο έμπρακτο τρόπο ότι βρίσκεστε πάντα κοντά στον αθλητισμό, στα σωματεία και τους παίκτες και ελπίζουμε να γίνετε παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους Δήμους.

Κλείνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους και φιλάθλους της ομάδας μας, οι οποίοι ταξίδεψαν δύο φορές σε δύο ημέρες στους Αγίους Θεοδώρους, για να είναι κοντά στην ιστορική στιγμή των Λύκων και να τους στηρίξουν.

Υ.Γ. Η κίνηση του παίκτη του Α.Σ. ΤΗΡΩΝ 1988 στην απονομή του Κυπέλλου, να καλέσει τη μητέρα που δίνει τον δικό της αγώνα, για να σηκώσει το τρόπαιο, είναι η απάντηση σε όσους μας ρωτάνε "γιατί ασχολείστε με το μπάσκετ"..

.https://www.facebook.com/panargeiakosbc/videos/411265464951377