Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Διαμαρτυρία στο Ναύπλιο για τον δικαστικό χάρτη από δικηγόρους και δικαστικούς (εικόνες-βίντεο)

  Διαμαρτυρία για την απόσπαση του Πρωτοδικείου Σπάρτης από το Εφετείο Ναυπλίου και την υπαγωγή του στο Εφετείο Καλαμάτας και την κατάργηση...

 

Διαμαρτυρία για την απόσπαση του Πρωτοδικείου Σπάρτης από το Εφετείο Ναυπλίου και την υπαγωγή του στο Εφετείο Καλαμάτας και την κατάργηση των Ειρηνοδικείων Άστρους και Μάσσητος Κρανιδίου, πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας 15 Απριλίου, δικηγόροι και δικαστικοί υπάλληλοι στα Δικαστήρια Ναυπλίου.

Στην διαμαρτυρία παρόντες ,  ο Δήμαρχος Ναυπλιέων  και Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου Δημήτρης Ορφανός, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, ο βουλευτής Αργολίδας Γιώργος Γαβρήλος δικηγόροι και δικαστικοί υπάλληλοι.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ναυπλίου εκφράζοντας την κατηγορηματική αντίθεση των μελών του στο υπό διαβούλευση νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης και στις παρασκηνιακές μεθοδεύσεις αποδυνάμωσης του Εφετείου και Πρωτοδικείου Ναυπλίου μέσω των αλλαγών του Δικαστικού Χάρτη , (απόσπαση Πρωτοδικείου Σπάρτης από Εφετείο Ναυπλίου και υπαγωγή του στο Εφετείο Καλαμάτας , κατάργηση των Ειρηνοδικείων Άστρους και Μάσσητος ), αποφάσισε ομόφωνα: Την καθολική αποχή των μελών του Συλλόγου, την Παρασκευή 12/4/2024 και τη Δευτέρα 15/4/2024.

(φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)