Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Νίκος Κοντός : Γέφυρα Ερασίνου - Ήρθε η ώρα να ακούσουμε την γνώμη όλων των πολιτών της περιοχής μας

Γέφυρα Ερασίνου Απρίλιος 2024. Αφού πέρασε ένα χρόνος από την προεκλογική φιέστα στο κατάστημα εστίασης Τσακίρη στην Νέα Κίο με τον πρώην Πε...


Γέφυρα Ερασίνου
Απρίλιος 2024.
Αφού πέρασε ένα χρόνος από την προεκλογική φιέστα στο κατάστημα εστίασης Τσακίρη στην Νέα Κίο με τον πρώην Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, τον τέως και νυν Δήμαρχο Άργους Μυκηνών για την κατασκευή νέας γέφυρας κόστους ενός εκατομμυρίου ευρώ περίπου ,θυμήθηκε ο κύριος Δήμαρχος Γιάννης Μαλτέζος ότι πρέπει άμεσα να ξεκινήσει τις εργασίες αλλαγής της ιστορικής γέφυρας του Ερασίνου.
Λέει ότι υπάρχει πρόβλημα στατικότητας!
Δηλαδή εδώ και ένα χρόνο δεν υπάρχει πρόβλημα με την στατικότητα της γέφυρας;
Δεν υπάρχει δυνατότητα είτε να διατηρηθεί η γέφυρα για πεζούς αφού υπάρχει άλλη διάβαση για τα αυτοκίνητα είτε να συντηρηθούν τα σιδερένια στοιχεία αριστερά δεξιά της παλαιας γέφυρας και να τοποθετηθούν στην νέα γέφυρα;
Αφού έλυσε όλα τα θέματα που αφορούν τα οικονομικά του Δήμου Άργους Μυκηνών που του φόρτωσε ο προηγούμενος Δήμαρχος ξεκινά την ανάπτυξη από την Νέα Κίο με την καταστροφή ενός ιδιαίτερης σημασίας και ομορφιάς γεφύρι για τον τόπο μας .
Ας ακολουθήσουμε το παράδειγμα της γέφυρας του ποταμού Ευρώτα στην είσοδο της Σπάρτης από την πάλια εθνική όπου έχει φτιαχτεί νέα γέφυρα και έχει δίπλα διατηρηθεί η παλιά.
Λύσεις υπάρχουν με διάλογο και υπευθυνότητα από όλους μας.
Ήρθε η ώρα να ακούσουμε την γνώμη όλων των πολιτών της περιοχής μας.

Υ.Γ. Ο νέος Δήμαρχος Άργους Μυκηνών όταν υποτιμά και προσβάλλει εκλεγμένα η μη μέλη της Δημοτικής παράταξης Πάμε Αλλιώς δημόσια , καλό θα είναι να θυμάται ότι είναι Δήμαρχος Άργους με την ψήφο ανοχής που του δώσαμε για να φύγει προηγούμενη Δημοτική αρχή .
Αυτό αφορά φυσικά και όλους τους εκπροσώπους τις νέας Δημοτικής Αρχής.

Νίκος Κοντός