Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Το Ε.Κ.Αργολίδας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα εργατικά δυστυχήματα

  Η Εκτελεστική Επιτροπή του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αργολίδας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα εργατικά δυστυχήματα, με αφορμή το πρ...

 


Η Εκτελεστική Επιτροπή του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αργολίδας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα εργατικά δυστυχήματα, με αφορμή το πρόσφατο τραγικό εργατικό ατύχημα, με θύματα δύο εργάτες, νέους ανθρώπους, ο ένας 20 χρονών έχασε τη ζωή του και ο άλλος 47 χρονών, τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται. Διαπιστώνουμε, ότι όλο και συχνότερα το τελευταίο διάστημα, γίνονται ατυχήματα εργαζομένων στους χώρους εργασίας, κατά τη διάρκεια δουλειάς τους, αποκαλύπτοντας το μεγάλο ζήτημα της ασφάλειας σε χώρους και συνθήκες ακατάλληλες, μη λειτουργικές, χωρίς πιστοποίηση της ασφάλειας από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Οι εργαζόμενοι δεν μπορούμε να συνηθίσουμε να θρηνούμε θύματα. Τέλος δεν θα μπει αν δεν το βάλουμε εμείς οι ίδιοι με τη δράση μας.
Απαιτούμε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες για να εργαζόμαστε σε ανθρώπινες και ασφαλείς συνθήκες.
Τέλος, η Διοίκηση του Ε.Κ.Αργολίδας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου συνάδελφου που άφησε την τελευταία του πνοή εν ώρα εργασίας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ