Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Γ. Γαβρήλος: Παρών στις κινητοποιήσεις του κόσμου της Αργολίδας για τη στήριξη της Δημόσιας Υγείας

  Με αφορμή την χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, αλλά και τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας, πλήθος ...

 


Με αφορμή την χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, αλλά και τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας, πλήθος φορέων και πολιτών του Νομού διαμαρτυρήθηκε σήμερα για τον αργό θάνατο που προκαλεί η Κυβέρνηση, στο ΕΣΥ.

Όπως τόνισε ο Γιώργος Γαβρήλος, που έδωσε το παρόν σε αυτή την δυναμική κινητοποίηση, το αίτημα για πραγματική Δημόσια Δωρεάν Υγεία και για προσλήψεις γιατρών, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Έχουμε μπροστά μας μια Κυβέρνηση που, όχι μόνο έχει αφήσει το ΕΣΥ να παραπαίει και το προσωπικό να μάχεται χωρίς μέσα και πόρους, αλλά καθημερινά τρέχει να υλοποιήσει το σχέδιό της για την ιδιωτικοποίηση του Δημοσίου Συστήματος.

Απογευματινά χειρουργεία, όταν τα τακτικά πρωινά χειρουργεία ακυρώνονται το ένα μετά το άλλο, λόγω έλλειψης ειδικοτήτων. Συμβάσεις με ιδιωτικές κλινικές και εργαστήρια, όταν το ΕΣΥ θα έπρεπε να είναι ο κύριος πυλώνας περίθαλψης. Αυξήσεις στα παραπεμπτικά, τα φάρμακα και τα εμβόλια, την ώρα που πετάει εκτός ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης χιλιάδες μικροεπαγγελματίες. Αυτή είναι η κατάσταση πια στη χώρα μας, σημείωσε ο βουλευτής Αργολίδας. Οι πολίτες της Αργολίδας και η ελληνική κοινωνία δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο την αποψίλωση του ΕΣΥ, ούτε μπορούν να ανεχτούν μια Κυβέρνηση να παίζει με τις ζωές τους και το δικαίωμα για πρόσβαση σε δωρεάν δημόσιες δομές Υγείας.