Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Διομήδης Άργους έτοιμος για τον πιο κρίσιμο αγώνα!

  Bianco Monte Δράμα- Διομήδης Άργους Σάββατο 13/4/24, ώρα 18.00  H Αγέλη έτοιμη για τον πιο κρίσιμο αγώνα!   Πανέτοιμοι και αποφασισμένοι ν...

 

Bianco Monte Δράμα- Διομήδης Άργους Σάββατο 13/4/24, ώρα 18.00

 H Αγέλη έτοιμη για τον πιο κρίσιμο αγώνα!
 
Πανέτοιμοι και αποφασισμένοι να κυνηγήσουν το στόχο τους οι Λύκοι, στον τελευταίο και πιο κρίσιμο αγώνα της κανονικής περιόδου.
Με τις ευχές και τη σκέψη μας να τους συνοδεύουν μας δήλωσαν:
Βασίλης Μάνθος (αρχηγός):
«Αύριο παίζουμε το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς με τη ομάδα της Δράμας. Έχουμε κάνει την κατάλληλη προετοιμασία, αλλά σε τέτοιου είδους αγώνες που κρίνονται σε λεπτομέρειες θα κερδίσει εκείνος με το περισσότερο πάθος και θέληση για τη νίκη. Θα είναι ένα δυνατό ματς και ελπίζω η ομάδα μου να πάρει τους βαθμούς της νίκης.»
«Το Σάββατο ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Αντίπαλός μας είναι η ομάδα της Δράμας, μια ποιοτική ομάδα με αξιόλογη πορεία φέτος σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Εμείς από την πλευρά μας διανύουμε μια πολύ καλή περίοδο και δουλεύουμε εντατικά για το μεγάλο στόχο που είναι το εισιτήριο για τα play off και παράλληλα την έξοδο μας στην Ευρώπη.»
«Παίζουμε το τελευταίο μας παιχνίδι στη κανονική διάρκεια απέναντι στην αξιόλογη ομάδα της Δράμας. Είχαμε αρκετές μέρες να δουλέψουμε στη προπόνηση και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι που είναι τελικός για την είσοδο στα play off του πρωταθλήματος και την έξοδο στην Ευρώπη. Να είναι όλοι σίγουροι πως θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε το στόχο μας, ξέρουμε πως η σκέψη του κόσμου μας θα είναι μαζί μας!»