Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Συνάντηση Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανού με τους εκπροσώπους ΤΟΕΒ

  Συνάντηση γνωριμίας αλλά και παρουσίασης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα ΤΟΕΒ του δήμου Ναυπλιέων είχαν οι εκπρόσωποι τους με τον νέ...

 

Συνάντηση γνωριμίας αλλά και παρουσίασης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα ΤΟΕΒ του δήμου Ναυπλιέων είχαν οι εκπρόσωποι τους με τον νέο Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτριο Ορφανό.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Πρόεδροι και μέλη των Τ.Ο.Ε.Β. Ασίνης, Ιρίων, Αγίου Ανδριανού, Νέας Τίρυνθας, Πυργιωτίκων, Αργολικού, Πουλακίδας, Αγίας Τριάδας, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Σωκράτης Δωρής, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Τζαρίμας, ο αντιδήμαρχος Ηλίας Μανταβράκος, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε Νέας Τίρυνθας Ραφαήλ Τριανταφύλλου και ο γ.γ. του δήμου Παναγιώτης Αναγνωσταράς.

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, σε ιδιαιτέρως θετικό κλίμα, είχε ως κύριο θέμα της, το μεγάλο χρέος των ΤΟΕΒ προς τη ΔΕΗ η οποία απειλεί με διακοπή ηλεκτροδότησης στα αντλιοστάσια.

Κατά τη συζήτηση έγινε πλήρης καταγραφή και όλων των υπολοίπων προβλημάτων, που αφορούν το έργο τους. Επιπροσθέτως, συζητήθηκαν οι προκλήσεις από τα νέα δεδομένα στη διαχείριση της ενέργειας λόγω της αύξησης του ενεργειακού κόστους καθώς και η αδυναμία κάλυψη των ενεργειακών αναγκών. Τέλος, καθορίστηκαν δράσεις συνεργασίας, ώστε να επιτευχθεί η άμεση επίλυση των προβλημάτων τους.

Συγχρόνως, αποφασίστηκε η λήψη σχετικού ψηφίσματος από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων.