Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Εντυπωσιακή η παρουσία του Δήμου Ναυπλιέων στη έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO

  Ο Δήμος Ναυπλιέων συμμετέχει, στην έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO από τις 10 έως τις 14 Απριλίου 2024,στην Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης , ως...

 


Ο Δήμος Ναυπλιέων συμμετέχει, στην έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO από τις 10 έως τις 14 Απριλίου 2024,στην Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης , ως φιλοξενούμενος στο περίπτερο της ΠΕΔ, με στόχο την εξωστρέφεια και την προβολή του τόπου μας ως ιδανικό προορισμό, που προσφέρει ποικίλες μορφές τουρισμού, με γαστρονομική και πολιτιστική ταυτότητα.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Ορφανός υποδέχθηκε χθες κατά την διάρκεια των εγκαινίων τους πρώτους επισκέπτες της και αναφερόμενος κατά την παρουσίαση του περιπτέρου τόνισε ότι, «με την παρουσία μας στηρίζουμε την εμπορική και παραγωγική δράση του δήμου μας, προβάλουμε και προωθήσουμε τα ποιοτικά προϊόντα, τις αξιόλογες υπηρεσίες μας, τις δράσεις μας αλλά και τον φυσικό, πολιτιστικό και αρχαιολογικό μας πλούτο».

Στο πλαίσιο της έκθεσης την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί γαστρονομική εκδήλωση από το δήμο Ναυπλιέων με σκοπό την προβολή και ανάδειξη των ποιοτικών διατροφικών προϊόντων μας.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή καθημερινές: 16.00 – 21.00
Σάββατο & Κυριακή: 10:00 – 21:00.