Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Στο Fianal 4 και φέτος η ομάδα ποδοσφαίρου μαθητριών του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων «αυτενεργώ»

  ΣΤΟ FINAL 4 ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ «αυτενεργώ» Για άλλη μια χρονιά η ομάδα ποδοσφαίρου μαθητριών του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων «αυτεν...

 


ΣΤΟ FINAL 4 ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ «αυτενεργώ»
Για άλλη μια χρονιά η ομάδα ποδοσφαίρου μαθητριών του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων «αυτενεργώ» προκρίθηκε πανηγυρικά στο Final 4 του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Λυκείων Ελλάδας – Κύπρου 2023-2024.
Ως πρωταθλήτρια του Νομού Αργολίδας, η σχολική ομάδα του «αυτενεργώ» αγωνίστηκε σε knock-out αγώνες και απέκλεισε κατά σειρά τις πρωταθλήτριες ομάδες Μεσσηνίας, Λακωνίας, Ιονίων Νήσων (ΓΕΛ Κατασταρίου Ζακύνθου), Δυτικής Ελλάδας (ΓΕΛ Δεμενίκων Αχαϊας) και Κρήτης (ΓΕΛ Ελ. Βενιζέλου Χανίων), με συνολικό σκορ 28 – 1.
Έτσι, σε συνέχεια της περσινής επιτυχίας (3η θέση), οι μαθήτριες του «αυτενεργώ» θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν και φέτος μία από τις τρεις πρώτες θέσεις, που συνοδεύονται από bonus μοριοδότησης για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια της χώρας.
Τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια «αυτενεργώ» ευχαριστούν θερμά την Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Αργολίδας για την αμέριστη συμπαράστασή της σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία και ιδιαιτέρως τον Διευθυντή Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Πολύδωρο και τους υπεύθυνους του Γραφείου Φυσικής Αγωγής κ. Πενταρά και κ. Καμπόσο.