Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Σοβαρός και πολύ δυνατός ο Αργοναύτης κέρδισε στο πρώτο του φιλικό τον πολύ καλό Πέλοπα Κιάτου 1-0 με γκολ του Σ. Χαϊμάνη

  Aρκετά καλό παιχνίδι στη Νέα Κίο ανάμεσα στον Αργοναύτη και τον νεανικό Πέλοπα Κιάτου με τελικό νικητή την τοπική ομάδα με 1-0.   Ο Αργονα...

 


Aρκετά καλό παιχνίδι στη Νέα Κίο ανάμεσα στον Αργοναύτη και τον νεανικό Πέλοπα Κιάτου με τελικό νικητή την τοπική ομάδα με 1-0.

 


Ο Αργοναύτης είχε τις συνήθεις απουσίες που παρουσιάζουν οι πιο πολλές ομάδες αυτή τη χρονική στιγμή όμως αυτό δεν εμπόδισε και τους δύο αντιπάλους να προσπαθήσουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο με στόχο τη δημιουργία φάσεων και την επίτευξη γκολ.

  Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0 με τον Αργοναύτη να ξεκινάει καλύτερα αλλά τον Πέλοπα να κλείνει το ημίχρονο με μια σχετική υπεροχή. Δυσκολία υπήρξε στη δημιουργία αρκετών φάσεων παρά την προσπάθεια γηπεδούχων και φιλοξενούμενων αφού οι ανασταλτικές ικανότητες υπερίσχυσαν των επιθετικών.

  Το δεύτερο ημίχρονο ο Αργοναύτης ήταν καλύτερος απείλησε, δημιούργησε φάσεις για γκολ, κέρδισε πέναλτυ με τον Ταραντίλη το οποίο δεν αξιοποίησε ο Χαϊμάνης. Στη συνέχεια του παιχνιδιού όμως, ο ταλαντούχος επιθετικός του Αργοναύτη με εξαιρετική ατομική προσπάθεια πλάσαρε υποδειγματικά και πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης.

  Στο τελευταίο διάστημα και με πολλές αλλαγές ο Πέλοπας προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε.

Argolidamagazine