Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος ξεκίνησε άτυπα τον προεκλογικό του αγώνα για τη Δημαρχία στο Δήμο Ναυπλιέων το 2023

 Φαίνεται πως δύο χρόνια πριν από της Δημοτικές εκλογές του 2023, ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος κάνει το αποφασιστικό βήμα στο δρόμο που έχει να δ...


 Φαίνεται πως δύο χρόνια πριν από της Δημοτικές εκλογές του 2023, ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος κάνει το αποφασιστικό βήμα στο δρόμο που έχει να διανύσει μέχρι να διεκδικήσει και να κερδίσει τη Δημαρχία από το Δημήτρη Κωστούρο.

Μοιάζει έτοιμος, πλαισιωμένος με ένα πυρήνα ανθρώπων, Δημοτικών Συμβούλων και άλλων Δημοτών, για τη δύσκολη αναμέτρηση που τον περιμένει.

Πώς αλλιώς να εξηγηθεί η εντυπωσιακή εμφάνιση και η αποδοχή του κόσμου, στις δύο μεγάλες τοπικές γιορτές, του Αγίου Αδριανού και Ναταλίας στο Δρέπανο και της Κατάθεσης της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου στη Νέα Τίρυνθα;

Βέβαια, καλές και απαραίτητες οι εμφανίσεις για να τον γνωρίσουν όσοι δεν τον ξέρουν και να μιλήσει έστω για λίγο μαζί τους, όμως, το κρίσιμο σημείο είναι η πολιτική και η αντιπολιτευτική γραμμή που θα ακολουθήσει από δω και πέρα και όσον αφορά το Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο, αλλά και τις άλλες παρατάξεις και τα πρόσωπα που έχουν εκφράσει πρόθεση να πολιτευτούν.

Οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχει μια ολιγομελής ομάδα που επεξεργάζεται τα θέματα και ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις προς το τέλος Σεπτεμβρίου.

Κάποιοι ίσως πουν ότι είναι νωρίς, ο χρόνος όμως δεν είναι πολύς αν υπολογίσουμε και τις δυσκολίες επικοινωνίας λόγω κορονοϊού, οι οποίες μπορεί να γίνουν ακόμα δυσκολότερες και τις Βουλευτικές εκλογές που έτσι κι αλλιώς, θα προηγηθούν και θα επηρεάσουν και τις Δημοτικές.

Το σίγουρο είναι ότι η αρχή μάλλον έγινε και δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τις επόμενες κινήσεις, όλων...

ArgolidaMagazine