Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Δοξάζουν την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

  *Ο Πάνος Τριανταφύλλου έδωσε στην Ελλάδα το πρώτο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε με 15-...

 


*Ο Πάνος Τριανταφύλλου έδωσε στην Ελλάδα το πρώτο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε με 15-6 του Γάλλου Βαλέτ στη σπάθη Β, κατάκτησε την τρίτη θέση και σημείωσε την πρώτη διάκριση για τα ελληνικά χρώματα στην Ιαπωνία.

Ο Τριανταφύλλου ηττήθηκε στα ημιτελικά με 15-9 από τον Πολωνό Κάστρο.

Η ήττα δεν τον επηρέασε όμως κι απέναντι στον Βαλέτ, που έχει στη συλλογή του δύο παραολυμπιακά μετάλλια, επιβλήθηκε με 15-9 και φόρεσε στο στήθος το χάλκινο μετάλλιο.


*Το δεύτερο μετάλλιό της στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, μετά από το χάλκινο του Πάνου Τριανταφύλλου στη σπάθη, πανηγυρίζει η Ελλάδα, καθώς ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης κατέκτησε την τρίτη θέση στα 100 μέτρα ελεύθερο της κατηγορίας S8 στην κολύμβηση.

*Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος σε μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση ήταν εκεί, πιστός στο ραντεβού με το βάθρο. Ο Ο 38χρονος από το Μοναστηράκι Αιτωλοακαρνανίας, σηκώνοντας 165κ. στην άρση βαρών από πάγκο στα -54κ. κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Επανάλαβε την προ πέντε ετών επιτυχία του από τους Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο. Παράλληλα, συνέχισε τη συλλογή μεταλλιων, καθώς στη συλλογή του ξεχωρίζουν επίσης τα χάλκινα μετάλλια από τα παγκόσμια πρωταθλήματα του 2017 και του 2019.

Ετσι πριν από λίγο έγραψε στη σελίδα του στο facebook: «Μία ακόμη φορά η Ελλάδα ψηλά», σαν λεζάντα στη φωτογραφία από το 3ο σκαλί του βάθρου και το χάλκινο μετάλλιο των Παραολυμπιακών Αγώνων κρεμασμένο στο στήθος του.