Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Άρης Σκάλας - Ένωση Ερμιονίδας για το Κύπελλο Ελλάδος την Κυριακή 29 Αυγούστου και ώρα 17.00

  Ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της η Ένωση Ερμιονίδας για τη φετινή χρονιά με αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος.  Αντίπαλός της είναι ο Άρης...

 




Ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της η Ένωση Ερμιονίδας για τη φετινή χρονιά με αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος.

 Αντίπαλός της είναι ο Άρης Σκάλας ο οποίος πέρυσι διατήρησε τη συμμετοχή του στην Γ' Εθνική, σχετικά εύκολα αφού διέθετε ικανότατο σύνολο. 

 Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή με ώρα έναρξης 17.00 στο δημοτικό γήπεδο Σκάλας.

 Λόγω της ιδιόμορφης κατάστασης που επικρατεί με την διάδοση του κορωνοϊού, η γηπεδούχος ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία πρέπει να τηρηθούν απαρέγκλιτα όλα τα υγειονομικά μέτρα προς αποφυγή συνωστισμού. 

Ειδικότερα η ανακοίνωση αναφέρει:

|"Την Κυριακή ανοίγει η αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας με ένα σπουδαίο ντέρμπι για την 1η φάση του κυπέλλου Ελλάδος, απέναντι στην ΑΕ Ερμιονίδας. 

Αντιλαμβανόμενοι το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου και για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των φιλάθλων, γνωστοποιούμε τα μέτρα που θα ισχύσουν με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο:

- Επιτρέπεται η προσέλευση 300 μόνο ενήλικων φιλάθλων και 25 ανήλικων.

- Οι ενήλικες φίλαθλοι οφείλουν κατά την είσοδό τους στο γήπεδο να φέρουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από covid 19 και αστυνομική ταυτότητα.

- οι ανήλικοι φίλαθλοι οφείλουν να φέρουν μαζί τους αρνητικό self test και ταυτότητα (εφόσον υπάρχει).

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες και προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός και ανησυχία για το ενδεχόμενο εύρεσης εισιτηρίου, ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό ότι εισιτήρια θα προπωλούνται στα ψιλικατζίδικα Nefeli (Florin Toma) και Λεοντακιανάκη Δημήτρη στη Σκάλα. Στα ίδια σημεία μπορεί κάθε φίλαθλος να αγοράσει και λαχνούς της λαχειοφόρου αγοράς μας, ενισχύοντας οικονομικά την ομάδα μας. 

Το ταξίδι ξεκινά, κλείστε θέση..."

Φωτό: Sport- Ermionida