Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Αποθέωση για τον Κώστα Τσιμίκα που μπήκε σαν αλλαγή στο Λίβερπουλ - Τσέλσι

Ο Κώστας Τσιμίκας πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο αντί του Άντι Ρόμπερτσον στο 86ο λεπτό του Λίβερπουλ - Τσέλσι και κέρδιζε το ζεστό χ...


Ο Κώστας Τσιμίκας πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο αντί του Άντι Ρόμπερτσον στο 86ο λεπτό του Λίβερπουλ - Τσέλσι και κέρδιζε το ζεστό χειροκρότημα των οπαδών των κόκκινων, την ώρα που ο Σκωτσέζος μπακ αποχωρούσε εκνευρισμένος.

Μπορεί ο Άντι Ρόμπερτσον να κέρδισε τη φανέλα του βασικού στο σπουδαίο ματς της Λίβερπουλ με την Τσέλσι για την 3η αγωνιστική της Premier League, ωστόσο ο κόσμος των κόκκινων φρόντισε να δείξει για μία ακόμα φορά την εκτίμησή του στον Κώστα Τσιμίκα.

Αυτό λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, με τον Κλοπ να αντικαθιστά τον Σκωτσέζο αριστερό μπακ με τον Έλληνα διεθνή και το κοινό του Άνφιλντ να αποθεώνει τον Τσιμίκα, καθώς ήθελε με αυτό τον τρόπο να τον ντοπάρει ψυχολογικά για τα τελευταία λεπτά αλλα και να τον "ευχαριστήσει" για την πολύ καλή παρουσία του με την κόκκινη φανέλα από την αρχή της σεζόν.

Την ίδια στιγμή μάλιστα ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε τον έντονο εκνευρισμό από πλευράς Άντι Ρόμπερτσον τη στιγμή της αποχώρησής του, με τον Σκωτσέζο να περνάει πίσω από την εστία που υπερασπιζόταν ο Εντουάρ Μεντί και να τραβάει με δύναμη τα δίχτυα.


Πηγή: sport24.gr