Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Πανασιναϊκός κέρδισε με 3-2 στο Κιβέρι τον Ερμή - Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι - Με αμυντικά κενά οι γηπεδούχοι

  Πολύ καλό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο Λέρνας ανάμεσα στον τοπικό Ερμή Κιβερίου και τον Πανασιναϊκό. Τελικός νικητής οι φιλοξενούμενοι με ...

 



Πολύ καλό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο Λέρνας ανάμεσα στον τοπικό Ερμή Κιβερίου και τον Πανασιναϊκό. Τελικός νικητής οι φιλοξενούμενοι με σκορ 3-2.

  Εντυπωσιακό ξεκίνημα και "στατιστικά" μπάσκετ για την Ασίνη που σε τρεις επισκέψεις εκμεταλλεύθηκε τις αμυντικές αδυναμίες των γηπεδούχων και το σκορ ήταν ήδη 0-3 στο 14'.

 Το παιχνίδι πήρε καλό ρυθμό, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν ενώ ο Πανασιναϊκός ήταν πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. 


Οι γηπεδούχοι μείωσαν και το σκορ του ημιχρόνου έκλεισε στο 1-3. Στη συνέχεια κατά τη διάρκεια του β' ημιχρόνου ο Ερμής προσπάθησε να ισοφαρίσει, ενώ οι φιλοξενούμενοι ελέγχοντας το ρυθμό και προσέχοντας την άμυνά τους, κράτησαν σχετικά εύκολα το υπέρ τους σκορ, το οποίο άλλαξε μόνο μετά την εκτέλεση πέναλτυ με το οποίο έγινε το 2-3.

 Εμφανώς κουρασμένες και οι δύο ομάδες, πολλά τα λάθη λόγω της κόπωσης, ενώ και οι δύο είχαν και πάλι τις γνωστές ελλείψεις.