Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Έντονες φήμες για άρνηση προσωπικότητας του Κεντρώου χώρου στην πρόταση του Κυρ. Μητσοτάκη να αναλάβει στη θέση του Μιχ. Χρυσοχοΐδη

  Πολύ δύσκολα ο πρωθυπουργός θα μπορέσει να μετατρέψει το δόγμα «νόμος και τάξη» σε… προοδευτική πολιτική! Εδώ και καιρό το μέγαρο Μαξίμου ...

 


Πολύ δύσκολα ο πρωθυπουργός θα μπορέσει να μετατρέψει το δόγμα «νόμος και τάξη» σε… προοδευτική πολιτική!

Εδώ και καιρό το μέγαρο Μαξίμου ανησυχεί ιδιαιτέρως από τη στάση της νέας γενιάς, που στη μεγάλη της πλειοψηφία στρέφει την πλάτη της στην κυβέρνηση.

Στην πλειοψηφία των μετρήσεων, μάλιστα, η ηλικία 18-25 είναι η μόνη κατηγορία που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά από τη Νέα Δημοκρατία, έστω και σε χαμηλά ποσοστά, έστω και με μικρή διαφορά! Είναι χαρακτηριστικό πως ούτε το 150άρι για τον εμβολιασμό, στάθηκε ικανό να ανατρέψει το χάσμα της κυβέρνησης με τη μεγάλη πλειοψηφία της νέας γενιάς, που εν πολλοίς οφείλεται και στη χρησιμοποίηση της αστυνομίας εναντίον της νεολαίας!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με την αλλαγή, όπως όλα δείχνουν, της ηγεσίας στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, θα επιδιώξει να αλλάξει την εικόνα στο συγκεκριμένο τομέα, έστω και χωρίς να αλλάξει την ουσία της πολιτικής. Άλλωστε η πολιτική που εφάρμοζε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεν ήταν προσωπική του, ήταν η πολιτική του πρωθυπουργού και είχε την έγκριση του υπουργικού συμβουλίου, χωρίς τη διαφωνία κανενός μέλους του!

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες των «Παιχνιδιών Εξουσίας», ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε πρόταση σε προσωπικότητα με αναφορές στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο να αναλάβει αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Η συγκεκριμένη προσωπικότητα αρνήθηκε, καθώς εκτός από το τυρί της συγκεκριμένης πρότασης είδε και τη… φάκα! Φάκα, που κατά τη γνώμη μας, δεν είδε με την Επιτροπή που ανέλαβε ο γνωστός για τους αγώνες του για τα δημοκρατικά δικαιώματα ο Νίκος Αλιβιζάτος, χωρίς όμως να μπορέσει να έχει τα απτά αποτελέσματα που προφανώς θα ήθελε!

*Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η πρόταση του Πρωθυπουργού ήταν προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Πηγή: ieidiseis.gr