Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Παναγιώτης Κοκκώνης στον Φοίνικα Ν. Επιδαύρου - Ο ταλαντούχος 16χρονος Δρεπανιώτης είναι ήδη στην Γ' Εθνική

  Δεν έρχονται μόνο "έτοιμοι" παίκτες στο Φοίνικα Ν. Επιδαύρου. Αυτή τη φορά, η κίνηση της Διοίκησης αποδεικνύει ότι επιλέγει να ε...

 


Δεν έρχονται μόνο "έτοιμοι" παίκτες στο Φοίνικα Ν. Επιδαύρου. Αυτή τη φορά, η κίνηση της Διοίκησης αποδεικνύει ότι επιλέγει να επενδύει και σε νεαρούς και πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές από την Αργολίδα.

  Μια ξεχωριστή περίπτωση είναι ο 16χρονος Παναγιώτης Κοκκώνης. Ο "μικρός" από το Δρέπανο, γιος ενός ποδοσφαιριστή που έγραψε τη δική του ιστορία στο Αργολικό ποδόσφαιρο, του Βαγγέλη Κοκκώνη, ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή που γράφτηκε στις Ακαδημίες του Αστέρα Δρεπανιακού. Κληρονόμησε εξ ολοκλήρου το ταλέντο του πατέρα του αλλά δουλεύοντας υποδειγματικά υπό τις οδηγίες του Ανδριανού Καχριμάνη πήρε γρήγορα και συμμετοχές στην Α1. 

  Από σήμερα, ο Παναγιώτης είναι μέλος ομάδας Γ Εθνικής και σίγουρα το μέλλον του ανήκει. 

 


Ο αγαπητός σε όλους τους φίλους του βιρτουόζικου ποδοσφαίρου "Ρόκκο" μπορεί να καμαρώνει για την εξέλιξη του γιου του και μπορεί βάσιμα να ελπίζει ότι τα καλύτερα έρχονται.

 Η ανακοίνωση του Φοίνικα αναφέρει:

"Ο Α.Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 16χρονου ελπιδοφόρου και πολύ ταλαντούχου μεσο επιθετικού Παναγιώτη Κοκκωνη από τον Αστέρα Δρεπανιακό.

Τον καλωσορίζουμε,και του ευχόμαστε να είναι υγιής ώστε να βοηθήσει την ομάδα μας για την επίτευξη των στόχων της,καλή σεζόν Παναγιώτη!!"