Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Η Δώρα Στρατή "ευχαριστεί" τη Διοίκηση του Οίακα αλλά προτιμά να αγωνιστεί στην Α2 με στόχο την άνοδο και προαναγγέλλει τη συνεργασία Άργους Ναυπλίου

 "Oυδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον" έλεγαν οι πρόγονοί μας και η εφαρμογή της αρχαίας ρήσης δεν άργησε να έρθει στο θέμα του γυναικείου...


 "Oυδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον" έλεγαν οι πρόγονοί μας και η εφαρμογή της αρχαίας ρήσης δεν άργησε να έρθει στο θέμα του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Οίακα.

  Μετά την αποκάλυψη μιας ιδέας για "συνεργασία" που την επεξεργάζονταν εδώ και αρκετό καιρό πρόσωπα που αγαπούν το μπάσκετ, όλα πήραν το δρόμο τους. Ήταν αναμενόμενο αφού τα περισσότερα κορίτσια δεν συμβιβάστηκαν ποτέ με την υποβάθμιση και προτίμησαν να αγωνιστούν με στόχο κάτι καλύτερο.

  Έτσι, ήρθε η στιγμή της απάντησης στη χτεσινή ανακοίνωση του Οίακα πως "δεν υφίσταται συνεργασία με τους Δαναούς" από την πρώην αρχηγό της ομάδας του Ναυπλίου Δώρα Στρατή η οποία αρκετά διακριτικά και με ευγένεια που χαρακτηρίζει μεγάλους αθλητές, αφήνει να εννοηθεί ότι η Διοίκηση του Οίακα επιλέγει να προχωρήσει το αντρικό κομμάτι υποβαθμίζοντας σχεδόν με προσβλητικό τρόπο τις γυναίκες, οι οποίες μάλιστα θυμίζουμε ότι δέχονται απανωτά χτυπήματα και αντιδρούν ανάλογα.

  Η δήλωση της Δώρας Στρατή αναφέρει:

  "Η πρώην αρχηγός της γυναικείας ομάδας, Δώρα Στρατή, θέλει να ευχαριστήσει τη διοίκηση του Οίακα για τη συνεργασία που η ίδια και η ομάδας της είχε μαζί της τα τελευταία αυτά 3 χρόνια. 

Εφόσον, δηλώνεται ότι η βασική μέριμνα (και πυλώνας) της διοίκησης του Οίακα είναι η στήριξη της ανδρικής ομάδας και του αντίστοιχου δυναμικού της, αποφασίσαμε να προβούμε σε έναν νέο σχηματισμό ο οποίος – στα δύσκολα αυτά χρόνια – θα λειτουργεί συμφιλιωτικά και συνεργατικά μεταξύ των δύο μεγάλων πόλεων του νομού Αργολίδας, δηλαδή του Ναυπλίου και του Άργους, καθώς η πρόθεση που υπάρχει από μεριάς της προαναφερθείσας διοίκησης – δηλαδή το κατέβασμα της υπάρχουσας γυναικείας ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα – είναι ανεδαφική, μιας και το συγκεκριμένο πρωτάθλημα πλέον δεν υφίσταται.  

Με κεντρική ιδέα το «Δυο πόλεις μια ομάδα», και με κινητήριο δύναμη την επί δεκαετιών αγάπη μας για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, θέτουμε ως στόχο τη στελέχωση μιας ομάδας, με αθλήτριες που θα προέρχονται και από τις δύο πόλεις, ούτως ώστε να μπορέσει να υπάρξει η συνέχιση του γυναικείου μπάσκετ στον τόπο μαςˑ κατηγορία που έχει φέρει εξίσου σημαντικές διακρίσεις, όπως για παράδειγμα την περσινή αήττητη πορεία της σε όσους αγώνες της Α2 πραγματοποιήθηκαν.   

Ευχόμαστε στον ανδρικό και στη διοίκηση του Οίακα καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους γιατί για όλους σημασία έχει να υπάρχει συνέχεια και εξέλιξη του αθλήματος που όλοι αγαπάμε.

Υπογραφή

Δώρα Στρατή 

Πρώην αρχηγός του γυναικείου τμήματος του Οίακα Ναυπλίου"