Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Ποσειδώνας Διδύμων προσβλέπει στην "αγάπη" των φίλων του και κυκλοφορεί τη νέα Κάρτα Διαρκείας για το 2021- 22

  Οι εποχές που Πρόεδροι με μεγάλη οικονομική επιφάνεια έκαναν την εμφάνισή τους στις διοικήσεις ποδοσφαιρικών Συλλόγων σκορπίζοντας με άνεσ...

 


Οι εποχές που Πρόεδροι με μεγάλη οικονομική επιφάνεια έκαναν την εμφάνισή τους στις διοικήσεις ποδοσφαιρικών Συλλόγων σκορπίζοντας με άνεση χρήματα και φέρνοντας μεταγραφές "αεροδρομίου" πέρασαν ανεπιστρεπτί.

  Τώρα όλες οι ομάδες στηρίζονται στη συμπαράσταση των φίλων τους, στην ενίσχυση των φιλάθλων τους και την έκτακτη οικονομική συνεισφορά με κάθε τρόπο. Ένας εξ αυτών, ήταν και παραμένει η Κάρτα Διαρκείας.

  Ο Ποσειδώνας Διδύμων, μια ομάδα που καταφέρνει και διατηρεί ενεργό το μεγαλύτερο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας, έχει τη δυνατότητα να ενισχύεται από παρόμοιες κινήσεις. Έτσι, η Διοίκηση κυκλοφόρησε τις νέες Κάρτες για τη φετινή χρονιά 2021-22 αναμένοντας να ανταποκριθούν οι πολυπληθείς φίλοι της.

  Καλαίσθητη και ειλικρινής η Κάρτα, απευθύνεται στην "αγάπη" των φιλάθλων και με χαμηλή τιμή θεωρείται σίγουρο ότι θα αποτελέσει μια βασική πηγή εσόδων για τη φετινή σεζόν.