Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Με έκθεση εικαστικών έργων στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων έγινε απόψε η έναρξη της "Ναυτικής Ναυπλιάδας 2021"

Πραγματοποιήθηκαν απόψε Σάββατο 21 Αυγούστου τα εγκαίνια της Εικαστικής Έκθεσης και η έναρξη της "Ναυτικής Ναυπλιάδας 2021" που θα...


Πραγματοποιήθηκαν απόψε Σάββατο 21 Αυγούστου τα εγκαίνια της Εικαστικής Έκθεσης και η έναρξη της "Ναυτικής Ναυπλιάδας 2021" που θα ολοκληρωθεί το επόμενο Σάββατο 28 Αυγούστου με τη Βαρακρόλα στο λιμάνι του Ναυπλίου.

Τις εκδηλώσεις της "Ναυτικής Ναυπλιάδας 2021" διοργανώνουν ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ" και θα διαρκέσουν έως και τις 28 Αυγούστου 2021

 46 εικαστικοί καλλιτέχνες από το Ναύπλιο και όλη την Αργολίδα εκθέτουν τα έργα τους, φιλοτεχνημένα με μεράκι και ταλέντο, για όλη την εβδομάδα των εκδηλώσεων που θα διαρκέσουν έως και τις 28 Αυγούστου. Την εικαστική έκθεση καθ όλη την διάρκειά της θα συνοδεύει ο Θεοδόσης Αντωνιάδης με μουσική πιάνου.

Στα εγκαίνια της Ναυτικής Ναυπλιάδας παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου Μαρία Ράλλη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ναυπλίου Γιώργος Καχριμάνης, ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου "Ο Παλαμήδης" Θεοδόσης Σπαντιδέας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Ναυπλιέων Κώστας Κολόκας  και καλλιτε΄χνες τα έργα των οποίων εκτίθενται στην έκθεση.

Στο τέλος των εγκαινίων απονεμήθηκαν αναμνηστικά σε όλους τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες της έκθεσης.