Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ποσειδώνας Διδ. - Τροιζηνιακός την Κυριακή 29 Αυγούστου στα Δίδυμα - Νέο απόκτημα για τον Ποσειδώνα ο νεαρός Γιάννης Καράϊ από την Κορωνίδα Κοιλάδας

  Συνεχίζουν οι ομάδες του τοπικού μας πρωταθλήματος την προετοιμασία τους και τα φιλικά παιχνίδια βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη. Τέσσερις ...

 


Συνεχίζουν οι ομάδες του τοπικού μας πρωταθλήματος την προετοιμασία τους και τα φιλικά παιχνίδια βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη. Τέσσερις ομάδες με διαφορετικούς φέτος στόχους θα συναντηθούν το Σαββατοκύριακο που έρχεται σε αναμετρήσεις που θα βοηθήσουν τους προπονητές τους να κρίνουν σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες τους αλλά και να διαπιστώσουν τυχόν υπάρχουσες ελλείψεις.

  Βέβαια, όποιον προπονητή και να ρωτήσει κανείς, δεν υπάρχει περίπτωση να μην απαντήσει με παράπονο λέγοντας "μου λείπουν πολλοί". Και φυσικά κάτι τέτοιο ισχύει για τους πιο πολλούς αφού οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές εργάζονται κυρίως σε επιχειρήσεις εστίασης και αναμένονται να επιστρέψουν σε ενεργό δράση μετά τις 10 Σεπτέμβρη. 

 Μέσα από όλες αυτές τις δυσκολίες και με το φόβο της επιστροφής της πανδημίας, οι ομάδες προετοιμάζονται όπως μπορούν και κανονίζουν να παίζουν και κάποια φιλικά παιχνίδια. Όπως ο Τροιζηνιακός με τον Ποσειδώνα Διδύμων, οι οποίοι θα παίξουν την άτυπη "ρεβάνς" του πρώτου φιλικού που έγινε πριν λίγες μέρες στο Γαλατά. Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 29 Αυγούστου στο γήπεδο των Διδύμων και θα αρχίσει στις 17.30.

 Παράλληλα, η ομάδα του Ποσειδώνα ανακοίνωσε μια πολύ σοβαρή προσθήκη για τη σεζόν που έρχεται. Ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος Γιάννης Καράϊ αφού πήρε τις συμμετοχές του στην Γ΄Εθνική με την ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας, φέτος προτίμησε να μετακομίσει λίγο βορειότερα στον Ποσειδώνα. Σίγουρα η άριστη σχέση του με τον Δημήτρη Κούση έπαιξε σημαντικό ρόλο, αφού ο προπονητής του τον ανέδειξε μέσα από τις Ακαδημίες του Ατρομήτου Κρανιδίου.

  Η ανακοίνωση της ομάδας του Ποσειδώνα αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Ποσειδώνας Διδύμων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας   με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Καράι.

Ο Γιάννης Καράι είναι 18 ετών (06/09/2003) αγωνίζεται στον χώρο της επίθεσης . Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ακαδημία του Ατρόμητου Κρανιδίου και στην συνέχεια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα με την συμμετοχή της ομάδας στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Αργολίδας. Αγωνίστηκε σε 40 αγώνες στην Β΄και Α2 Αργολίδας πετυχαίνοντας επτά τέρματα. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Κορωνίδα Κοιλάδας και στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής πετυχαίνοντας δύο τέρματα.

Γιάννη σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν, με υγεία».